Tzanca Uraganul, petrecere cu lăutari şi dedicaţii în judeţul Bacău, în plină pandemie de coronavirus

Petrecere cu lăutari şi dedicaţii în plină pandemie de coronavirus. S-a întâmplat în judeţul Bacău, acolo unde invitat la o aniversare, Tzanca Uraganul, le-a cântat pe scene improvizate invitaţilor care au uitat de orice restricţie.

RomaniaTV.net
30 oct. 2020, 07:36
Tzanca Uraganul, petrecere cu lăutari şi dedicaţii în judeţul Bacău, în plină pandemie de coronavirus

Poliția s-a autosesizat și a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, în care se efectuează cercetări, față de organizatori și participanți, după ce Andrei Velcu, supranumit Tzanca Uraganul, s-a filmat și a postat clipul pe Facebook.

Poliția Comănești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la locuința unui tânăr din cartierul Şupan, în jurul orei 18.00, a avut loc o petrecere, la care au participat aproximativ 30 de persoane„, au precizat reprezentanții IPJ Bacău, pentru Libertatea.ro.

Ulterior, imaginile video postate pe pagina lui Andrei Velcu, supranumit Tzanca Uraganul, au fost şterse de pe reţelele de socializare.

Alex Velea îşi pierde din popularitate? Artistul colaborează cu Tzancă Uraganu, după ce a făcut piesă cu Jador

Tzanca Uraganul a părăsit-o pe Lambada

Cunoscut în în lumea cântărților de manele drept Tzancă Uraganul  s-a însurat cu femeia care ceruse un ordin de protecție împotriva lui. Pentru ea, manelistul și-ar fi părăsit fosta soție cu care are o fetiță.

Tzanca Uraganul a părăsit-o pe Lambada, fosta lui soție și și-a unit destinele cu solista Mădălina Miu.

Cu toate că manelistul părea să fie un bărbat fericit alături de cea care i-a dăruit și o fetiță, lucrurile au luat o altă turnură după cee a căzut în mrejele brunetei Mădălina. 

Manelistul a cunoscut-o pe Mădălina și s-a îndrăgostit iremediabil de ea. Ulterior, cei doi au decis să-și unească destinele.

Într-o postare recentă, făcută pe conturile de socializare manelistul și Mădălina poartă aceeași verighetă.

În aprilie 2019, Mădălina Miu a cerut un ordin de protecție împotriva lui Tzancă Uraganul.Câteva zile mai târziu, însă, interpreta și-a retras cerea. Bruneta le-ar fi spus oamenilor legii că că agresiunea ar fi fost de fapt „un accident”.