Tzancă Uraganu vrea să-l însoare pe Irinel Columbeanu! Manelistul a dat START-ul castingului: „Orice femeie din țară care îndeplinește aceste mici condiții”

Irinel Columbeanu a sărăcit, însă pare că norocul nu l-a părăsit de tot. Fostul milionar a găsit un adevărat sprijin în Tzancă Uraganu care își dorește să îi găsească sufletul pereche și chiar să îi cunune.

27 ian. 2024, 19:44
Tzancă Uraganu vrea să-l însoare pe Irinel Columbeanu! Manelistul a dat START-ul castingului: „Orice femeie din țară care îndeplinește aceste mici condiții”
Tzancă Uraganu vrea să-l însoare pe Irinel Columbeanu! Manelistul a dat START-ul castingului: „Orice femeie din țară care îndeplinește aceste mici condiții”

Tzancă Uraganu a sărit în ajutorul lui Irinel Columbeanu și vrea să îl așeze la casa lui, alături de o femeie capabilă să se ridice la pretențiile fostului afacerist.

Citește și: Irinel Columbeanu, susținut financiar de fiica sa. Irinuca s-a angajat la un restaurant din Los Angeles și conduce un Mercedes 4×4: „Este chelneriță acolo”

Tzancă Uraganu vrea să-l însoare pe Irinel Columbeanu

După ce Irinel Columbeanu a rămas fără averea de peste 154 de milioane de euro din cauza unor decizii mai puțin inspirate, iar din celebra vilă de la Izvorani a ajuns să locuiască într-un azil, acesta speră să aibă mai mult succes măcar pe plan amoros. Povestea fostului milionar l-a impresionat pe Tzancă Uraganu, care a sărit în ajutorul lui, dorindu-și să îi găsească acestuia o femeie care să îi devină soție.

Am văzut niște filmulețe din astea pe internet, care arătau că domnul Irinel avea și el nevoie de ajutor. Fiecare om trece printr-o situație mai bună, mai rea și tocmai asta am vrut în special, să pot să îl ajut și eu. Am zis că vreau să îl cunosc și eu pe domnul Irinel și să facem ce putem pentru el”, a declarat Tzancă Uraganu.

Dorința lui Tzancă s-a și materializat la scurt timp. Cei doi au fost invitați de onoare în podcast-ul „Fiță cu Adiță”, găzduit în vila de lux a manelistului. Printre altele, Tzancă Uraganu a mărturisit că își dorește să găsească o femeie potrivită pentru Irinel Columeanu și chiar s-a oferit să fie naș la nuntă. Cântărețul își dorește să îl scoată pe fostul milionar din probleme și crede că o soție l-ar ajuta. Și pentru că este pus pe fapte mari, Tzancă a și făcut lista calităților pe care viitoarea soție a lui Irinel Columbeanu ar trebui să le aibă și a deschis castingul.

Eu Tzancă Uraganul mă declar naș la domnul Irinel Columbeanu și așteptăm să ne contacteze o femeie liniștită, decentă, curată… că îl vedeți pe domnul, are dânsul o vârstă, dar e țiplă, vorbim adevărul acum. Așa că apelați cu încredere, orice femeie din această țară, care îndeplinește aceste mici condiții. Deci să fie cuminte, curată, civilizată, cu caracter frumos. Domnul Irinel este de acord să o ia de nevastă. Puteți veni la întâlnire, facem preselecție. Veniți la întâlnire și eu sunt nașul. Deci nu e glumă! Vrem să găsim o doamnă ca domnul Irinel, finul, să își unească destinul cu ea. Iar noi să îi ajutăm cât putem. Vă spun 100% că i se va schimba viața în bine, dacă va găsi o doamnă care să îi placă lui. Să stea cu ea, să aibă cu cine să vorbească. Așa se va schimba total și pentru dânsul viața”, a declarat Tzancă Uragnul, în cadrul podcast-ului „Fitză cu Adiță”.

Deși a pierdut întreaga avere și a ajuns la sapă de lemn, Irinel Columbeanu nu regretă nimic. Fostul milionar știe unde a greșit, recunoscând că lăcomia l-a lăsat fără milioanele deținute. Totul a început atunci când a încercat să pună pe picioare ultima sa afacere. Fostul milionar și-a investit acolo toți banii, însă afacerea nu doar că nu a avut succesul scontat, ci chiar l-a falimentat.

Eu am fost propriul meu dușman. M-am lăcomit ca să încerc să am mai mulți bani. Am făcut o alegere proastă. Am scos pe piață un ciment care nu a mers, cred că prea repede. Toți banii i-am băgat acolo. M-am gândit că ar putea fi o afacere pe care o pot lăsa moștenire fiicei mele. Mă consider un om norocos pentru că sunt sănătos și liber. Banii i-am pierdut din cauza deciziilor proaste pe care le-am luat atunci. Putea să-mi dea Dumnezeu mai multă minte, dar nu mi-a dat”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Citește și: Obiceiurile de milionar de care Irinel Columbeanu nu se dezice. Ce pretenții are la azil: „Vrea sushi și croissante”