„U” Cluj a lansat un documentar despre istoria clubului

Universitatea Cluj îşi asigură viitorul cu ajutorul trecutului. Gruparea ardeleană a lansat un documentar din vânzarea căruia va strânge bani pe care îi va direcţiona către grupele de copii şi juniori.

RomaniaTV.net
30 nov. 2011, 21:32
„U” Cluj a lansat un documentar despre istoria clubului

Un film documentar intitulat „Povestea «U»”, realizat de Televiziunea Naţională în colaborare cu Universitatea Cluj, a fost lansat miercuri, în cadrul unui eveniment la care au asistat mai multe foste glorii ale clubului ardelean şi care s-a desfăşurat la librăria „Cărtureşti” dintr-un centru comercial.

DVD-ul are 80 de minute şi cuprinde mai multe imagini de arhivă din istoria de 92 de ani a echipei clujene, care n-au mai fost difuzate până acum.

„Vorbim despre fotbal într-o librărie, iată însemnătatea unui club ca Universitatea. Una dintre greşelile pe care le putem face e să vorbim despre prezent fără să înţelegem trecutul, iar acest DVD oferă tuturor o bucată însemnată din ceea ce reprezintă Universitatea. Obligaţia noastră, a celor care conducem acum clubul, e să-l menţinem pe baza unor anumitor valori: profesionalismul, valoarea istorică, relaţia cu comunitatea şi legătura cu mediul universitar”, a declarat Călin Hinţea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului.

DVD-ul va fi comercializat la magazinul oficial al clubului, dar şi în reţeaua librăriilor „Cărtureşti” şi va costa 30 de lei. Banii strânşi vor merge către grupele de copii şi juniori ale Universităţii.


loading...