„U” Craiova – FCSB 2-1. Presiune pe CFR Cluj în finalul campionatului. Clasament Liga 1

CS Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1) echipa FCSB, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I. În urma acestui rezultat, oltenii s-au desprins în fruntea clasamentului, la patru puncte de CFR Cluj, care va evolua luni, în aceeaşi etapă.

12 iul. 2020, 15:19
„U” Craiova – FCSB 2-1. Presiune pe CFR Cluj în finalul campionatului. Clasament Liga 1

După aceast rezultat, Craiova s-a distanțat, cel puțin pentru moment, la două puncte de liderul CFR Cluj, care va juca luni o partida contra celor de la Gaz MetanClasament play-off-ului este următorul: CSU Craiova – 41 de puncte, CFR Cluj – 37 de puncte, Astra Giurgiu – 30 de puncte, FC Botoşani – 29 de puncte, FCSB – 28 de puncte şi Gaz Metan Mediaş – 25 de puncte.

Etapa a şaptea a play-off-ului se încheie luni, cu meciul CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş (ora 20.30).

Min. 55: CRAIOVA – FCSB 2-1. Nistor marchează din penalty

Min. 36: CRAIOVA – FCSB 1-1, Gol Iulian Cristea, din fază fixă

Min.24: CRAIOVA – FCSB 1-0, gol Cicâldău din penalty

Min. 15: prima mare ocazie, Vlad scapă mingea in corner la şutul lui Koljic.

Cicâldău: I-am bătut pe cei de la FCSB chiar atunci când trebuia. În seara asta a făcut diferenţa atitudinea fiecărei echipe

Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Alexandru Cicâldău, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 2-1, că diferenţa a fost făcută de atitudinea jucătorilor şi că pentru craioveni urmează trei “finale”.

“I-am bătut chiar atunci când trebuia. Mai avem trei finale. Va fi din ce în ce mai greu. Trebuie să uităm acest meci, pentru că dacă vom pierde următorul meci nu realizăm nimic. Era clar că suntem două echipe cu jucători foarte buni. În seara asta a făcut diferenţa atitudinea fiecărei echipe”, a spus Cicâldău pentru posturile care transmit Liga I.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1) echipa FCSB, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I. Au marcat Cicâldău ’24 (p) şi Nistor ’55 (p) pentru gazde, respectiv Cristea ’37 pentru oaspeţi. În urma acestui rezultat, oltenii s-au desprins în fruntea clasamentului, la patru puncte de CFR Cluj, care va evolua luni, în aceeaşi etapă.

  •  

  • Craiova (4-3-3): 13. Pigliacelli – 18. Șt. Vlădoiu, 15. Cosic, 26. Acka, 11. Bancu – 16. Nistor, 8. Mateiu, 10. Cicâldău – 22. Bărbuț, 19. Koljic, 28. Mihăilă
    Rezerve: Laurențiu Popescu, Vătăjelu, Bălașa, Mitran, Qaka, Baiaram, Gustavo, Nițu, Ivanov
    Antrenor: Cristiano Bergodi

    FCSB (4-3-3): 99. A. Vlad – 2. V. Crețu, 4. Miron, 16. I. Cristea, 3. Panțîru – 11. Moruțan, 23. Ov. Popescu, 10. Fl. Tănase – 98. Man, 19. Ad. Petre, 7. Fl. Coman
    Rezerve: Udrea, Vînă, Cr. Dumitru, Perianu, Pantea, Pandele, Istrate, Niță
    Antrenor: Bogdan Vintilă

    Arbitru: Marcel Bîrsan // A1: Ciprian Danșa; A2: Mihai Marica
    Stadion: „Ion Oblemenco” (Craiova)

Așa cum se știe, pentru duelul din această seară nu va fi apt de joc pentru „U” Craiova Andrei Ivan. Acesta s-a accidentat la un antrenament din cursul săptămânii și nu se va regăsi în primul 11. De partea cealaltă, FCSB nu se poate baza pe Darius Olaru, accidentat la rândul său la mijlocul săptămânii.

CRAIOVA – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 12 IULIE 2020. Derby-ul care poate decide titlul 

Disputa este arbitrată de o brigadă compusă din Marcel Bîrsan (București) – Ciprian Florin Danșa (Satu Mare), Mihai Marius Marica (Bistrița) și Andrei Antonie (București).

CCA l-a desemnat observator pentru acest joc pe Alexandru Deaconu (București).

Craiova – FCSB, meci care contează pentru etapa a 7-a din play-off, se joacă azi, de la 21:00, și poate fi urmărit la TV pe Digi Sport, TelekomSport și Look Plus.

Meciul va fi reflectat pe larga și în format LIVE TEXT pe RomaniaTV.net.