Ucigaș român, autor al unei crime oribile în SUA, fotografiat alături de Klaus Iohannis

Cristian Gheorghe, un român care și-a ucis iubita pe o stradă din Miami, după care s-a sinucis, era mare fan Klaus Iohannis. 

04 sept. 2022, 11:25
Ucigaș român, autor al unei crime oribile în SUA, fotografiat alături de Klaus Iohannis

Ucigașul român din SUA s-a fotografiat cu Klaus și Carmen Iohannis în anul 2017, în Philadelphia, în timpul unei vizite a oficialului de la Cotroceni pe teritoriul de peste ocean.

Klaus Iohannis s-a întâlnit cu Cristian Gheorghe cu prilejul unui eveniment organizat de reprezentanții comunității românești din America.

Cristian Gheorghe și-a ucis partenera de viață în această săptămână, în cartierul rezidențial Brickell, din Miami. A fost un pistol, a tras cu sânge rece, după care s-a împușcat singur.

 

Cum s-a ajuns la crima oribilă comisă de fanul lui Klaus Iohannis

 

Asasinul avea 48 de ani, iar victima, Dumuța Szerika, 49 de ani. Cei doi formau un cuplu de aproximativ doi ani de zile.

Ambii erau cetățeni români, stabiliți în Statele Unite ale Americii, în Philadelphia. Femeia ar fi vrut să rupă legătura cu ucigașul și ar fi plecat, alături de fiul ei, în vârstă de 14 ani, la Miami, unde ar locui fiica acesteia, în vârstă de 27 de ani, scrie NBC Miami.

Bărbatul gelos nu ar fi acceptat sub nicio formă să fie părăsit, motiv pentru care a plecat în căutarea femeii și a recurs la gestul extrem. La momentul crimei, femeia era însoțită de copilul cel mic.

Până la momentul crimei, numele Cristian Gheorghe Coclea nu figura nu vreo plângere privind violența domestică.

 

Klaus Iohannis a scăpat de demitere

 

Două milioane de semnături a strâns partidul AUR pentru demiterea lui Klaus Iohannis. Totuși, liderul formațiunii conservatoare susține că demersul a fost închis.

Într-un interviu oferit pentru România TV, George Simion a declarat că demiterea lui Iohannis nu este posibilă, pentru că PSD se opune votului în Parlament. Astfel, prin campania de semnături, AUR a demonstrat că PSD și PNL sunt „mână-n mână” pentru menținerea fostului primar din Sibiu în funcția de președinte al României.