„Ucigaşa de o jumătate de tonă” are un iubit! Cum arată acum FOTO şi VIDEO

Mayra Rosales (34 de ani), supranumită "ucigașa de o jumătate de tonă", originară din Texas, are un nou iubit! După ce a reușit să demonstreze în faţa instanţei că nu ea şi-a omorât nepotul, aşa cum s-a crezut în anul 2008, aceasta a scăpat de povara greutății, la propriu, şi a început o viaţă nouă.

01 mart. 2015, 15:14

A slăbit, a fost achitată de închisoare şi acum şi-a găsit dragostea! Mayra Rosales a mărturisit că a renunţat, practic, la viaţă, în momentul în care a mărturisit, în faţa magistraţilor, minciuna cum că ea şi-ar fi ucis nepotul în vârstă de doar 2 ani, din cauza greutăţii ei. A făcut asta în 2008, doar pentru “a-şi acoperi” sora, pe Jamie, adevărata ucigaşă a copilului. În luna ianuarie 2012, Mayra Rosales a fost achitată, după ce a fost acuzată că și-a ucis nepotul atunci când s-a rostogolit peste el și l-a strivit cu cele 468 de kilograme pe care le avea atunci, potrivit dailymail.co.uk, citat de Click. 

Mayra a vrut „să ia crima asupra ei”, de dragul surorii! 

Iniţial, în timpul procesului din Texas, Mayra Rosales a mărturisit crima, deși își văzuse sora cum își lovea copilul. Dar, la îndemnul avocatului, ulterior ea și-a schimbat declarația, care a fost întărită de expertiza medico-legală. Aceasta a stabilit că băiatul a decedat în urma loviturilor repetate primite la cap, din partea lui Jamie, nu prin sufocare. 

Femeia de 400 de kilograme a slăbit ENORM. Vezi cum arată acum FOTO

După ce sora ei a fost condamnată la 15 ani de închisoare, Mayra a vrut să înceapă o nouă viaţă! După achitare, femeia a decis să slăbească cât mai mult posibil. Şi s-a ţinut de cuvânt. Ea a reuşit să scape de mare parte din greutate şi cu ajutorul a unsprezece intervenţii chirurgicale. Imediat după ce a fost achitată, Mayra Rosales a început un regim de slăbire strict, iar acum cântărește doar 90 de kilograme. 

Mayra are peste 18.000 de fani pe Facebook. Ea a divorţat de fostul soţ, Bernie, în anul 2013, din cauză că acesta a vrut să se mute în Mexic, împreună cu familia lui. De curând, Mayra a publicat, pe reţeaua de socializare, fotografii cu noul ei iubit, alături de care este foarte fericită.