Ucigaşi „de onoare”: Afganii şi-au ucis fiicele pentru că se îndrăgostiseră fără aprobarea lor

Este cazul cutremurător al unui bărbat afgan din Canada, care şi-a ucis cele trei fiice pentru că...aveau iubiţi fără aprobarea lui. Bărbatul a fost ajutat de fiul lui şi de una dintre soţii, aceasta fiind chiar mama victimelor.

RomaniaTV.net
30 ian. 2012, 07:15
Ucigaşi „de onoare”: Afganii şi-au ucis fiicele pentru că se îndrăgostiseră fără aprobarea lor

Copilele erau adolescente cu vârste cuprinse între 13 şi 19 ani. Ele au fost înecate, iar apoi trupurile le-au fost aruncate într-un râu.

Cei trei criminali au omorât-o şi pe prima nevastă a capului de familie, fiindcă le susţinuse pe fete în deciziile lor.

Bestiile ucigaşe au fost condamnate de un juriu din Kingston la închisoare pe viaţă. Criminalii nici  acum nu îşi dau seama despre gravitatea faptelor lor şi spun că nu au făcut decât „să spele onoarea familiei”. Ei susţin în continuare că nu se simt vinovaţi cu nimic.

Viaţa de femeie în unele ţări islamice mai este îngrozitoare. În 2010, un caz de bestialitate familială, tot din Afganistan,  a făcut înconjurul lumii, după ce pe coperta revistei Time a apărut fotografia unei tinere soţii afgane, Bibi Aisha, care fusese desfigurată cu acid şi mutilată în bătăi şi tot felul de alte cruzimi chiar de către soţul şi fraţii ei. fata fugise din familia soţului ei din cauza acestor barbarii şi se întorsese acasă la părinţii ei, dar talibanii au venit după ea şi i-au aplicat „legea islamică”.


loading...
Partenerii noștri