Ucigaşul care a fugit cu cadavrul pe capotă, eliberat. Copiii femeii au renunţat la acuzaţii pentru câţiva bani

Tânărul care săptămâna trecută a omorât o femeie în Huedin, după ce a lovit-o cu maşina şi a fugit cu cadavrul pe capotă, a scăpat din arestul Poliţiei Cluj. Magistraţii au dispus ca bărbatul să fie plasat în arest la domiciliu. Asta după ce copiii femeii ucise ar fi primit bani de la familia tânărului şi astfel au renunţat la latura civilă din dosar.

08 mai 2017, 08:08
Ucigaşul care a fugit cu cadavrul pe capotă, eliberat. Copiii femeii au renunţat la acuzaţii pentru câţiva bani

Lorant Kudor Duka, tânărul care săptămâna trecută a omorât o femeie în Huedin, după ce a lovit-o cu un autoturism BMW și a fugit cu cadavrul pe capotă, a scăpat din arestul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj. Totul a fost posibil după ce avocatul acestuia a contestat măsura arestului preventiv dată de judecătorii de la Judecătoria Huedin, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin.

Contestația s-a judecat joi la Tribunalul Cluj, iar magistrații au dispus ca ucigașul cu BMW să fie plasat în arest la domiciliu. În Anglia, același Lorant Kudor Duka, a fost condamnat de către instanță și i-a fost retras dreptul de a conduce pe o perioadă de 12 luni. Copiii femeii ucise ar fi primit bani de la familia tânărului care le-a omorât mama și astfel au renunțat la latura civilă din dosar. Tocmai acești bani ar fi fost „pașaportul” tânărului spre libertate.

În 27 aprilie, o femeie de 75 de ani din Huedin era omorâtă pe strada Fildului de către Lorant Kudor Duka, un tânăr de 24 de ani. După impact, tânărul a gonit cu cadavrul femeii pe capotă până la ieșirea din oraș. Aici, arată probele din dosar, a făcut cu autoturismul manevre stânga-dreapta pentru a scăpa de corpul femeii și și-a continuat deplasarea. Cinci ore mai târziu a intrat în custodia polițiștilor care l-au reținut pentru 24 de ore.

Potrivit ziarulclujean.ro, cei 4 copii ai femeii ucise nu se vor constitui parte civilă în dosarul de ucidere a mamei lor. Asta pentru că fiecare dintre ei ar fi primit de la familia lui Lorant Kudor Duka câte 3.000 de lei, în total 12.000 de lei. Faptul că rudele femeii ucise nu se constituie parte civilă în dosar și au renunțat la pretenții, spun anchetatorii, a contat foarte mult în fața judecătorilor de la Tribunalul Cluj.

Magistrații au decis ca Lorant Kudor Duka să iasă din arestul IPJ Cluj și să rămână în arest la domiciliu.