Ucigaşul cu Ferrari se joacă cu justiţia din Craiova

Adrian Cocoană, care în august 2008 a ucis cu maşina un tânăr în centrul oraşului Timişoara,  a cerut întreruperea pedepesei pe care o execută, însă apoi s-a răzgândit.

RomaniaTV.net
21 feb. 2012, 15:25
Ucigaşul cu Ferrari se joacă cu justiţia din Craiova

Ucigaşul cu Ferrari se joacă cu justiţia din Craiova. Adrian Cocoană a cerut întreruperea executării pedepsei, însă acum s-a răzgândit şi vrea să renunţe la cerere. Adrian Cocoană a fost condamnat anul trecut la patru ani de închisoare cu executare după ce a ucis cu maşina un tânăr.

Adrian Cocoană a fost condamnat anul trecut în luna noiembrie defintiv de către Curtea de Apel din Craiova la patru ani de închisoare cu executare, el ispăşindu-şi acum pedeapsa în Penitenciarul Popa Şapcă. De acolo el le-a trimis magistraţilor o scrisoare în care cerea întreruperea executării pedepsei, însă între timp s-a răzgândit. „Bărbatul care se află închis în penitenciarul din Timişoara s -a răzgândit şi a cerut să îi fie anulată cererea. Acest lucru se face doar în prezenţa unui judecător, care se va deplasa acolo unde acesta este încarcerat. S-a făcut deja o adresă către Baroul Avocaţilor din Dolj pentru a i se desemna un apărător din oficiu lui Adrian Iosif Cocoană“,a  spus Liviu Mândrilă, purtătorul de cuvânt din cadrul Curţii de Apel din Craiova.

Aurelia Grămescu, mama tânărului ucis de Adrian Cocoană, crede că acesta nu va obţine absolut nimic „Nu are şanse să obţină el anularea excutării pedepsei. Are o hotărâre definitivă şi irevocabilă. Acum nu vreau decât să îmi văd de viaţa mea. El este închis, aşa că am demonstrate cu ajutorul justiţiei că este vinovat. Eu nu vreau decât să vină la mine într-o zi şi să îmi spună că îi pare rău. Am câştigat o bătălie cu Adrian Cocoană, dar am pierdut o bătălie cu viaţa. Fiul meu este mort, aşa că nimic nu mai poate să îmi aducă copilul înapoi“, a declarat femeia, pentru adevărul.ro.

Adrian Cocoană a omorât, pe 19 august 2008, un tănăr în mijlocul oraşului Timişoara. Cocoana îşi conducea bolidul Ferrari cu peste 100 de kilometri pe oră prin oraş, conform expertizelor tehnice ulterioare. A intrat într-o depăşire pe contrasens, a lovit un taxi şi apoi a ricoşat pe trotuar, unde l-a lovit mortal pe Lucian Reja şi a rănit-o pe prietena acestuia.