UCIGAŞUL de la PERLA, strategie-surpriză. Vrea să scape de ÎNCHISOARE pe VIAŢĂ

Procesul lui Gheorghe Vlădan s-a încheiat. Magistraţii de la Curtea de Apel au rămas în pronunţare şi asta pentru că procurorul de caz a cerut ca în acest dosar atât Ministerul de Interne, cât şi coaforul unde a avut loc masacrul să se constituie parte civilă în acest dosar, informează România TV. De altfel, Vlădan spera ca joi să îi convingă pe judecători că nu a avut discernământ când a comis terbilele crime. 

22 aug. 2013, 06:21
UCIGAŞUL de la PERLA, strategie-surpriză. Vrea să scape de ÎNCHISOARE pe VIAŢĂ

În 19 septembrie vor fi citaţi atât Ministerul de Interne, cât şi coaforul unde s-a produs tragedia. Pe de altă parte, însă, Gheorghe Vlădan în faţa magistraţilor a avut doar câteva cuvinte de menţionat. Acesta a spus că nu este de acord şi că nu i se pare normal ca Ministerul de Interne să se constituie parte civilă în procesul lui.

Avocata lui Gheorghe Vlădan a precizat că în avizul psihologic scrie clar faptul că Vlădan ar avea nevoie de asistenţă medicală şi că în momentul în care s-a produs tragedia nu a avut discernământ.

În sala de judecată a fost prezent şi fiul lui Gheorghe Vlădan. Acesta a spus că merge destul de des şi îl vizitează pe tatăl său în arest şi discută foarte mult cu acesta. Mai mult, tânărul a spus că Vlădan regretă ceea ce s-a întâmplat.

Aşteptăm o soluţionare cât mai rapidă. Da, normal, aşteptarea, în general, e grea. Vorbim foarte multe când merg, avem o oră şi ceva în care vorbim despre tot, fără secrete. Normal că regretă. Probabil se aşteaptă la o pedeapsă mai mică. Ne aşteptăm cu toţii„, a spus fiul lui Gheorghe Vlădan.

Întrebat dacă îşi va ierta vreodată tatăl, băiatul s spus că: „E o întrebare la care nu o să pot să răspund niciodată, sincer„.

Gheorghe Vlădan şi-a omorât soţia şi pe o colegă de-a acesteia în coaforul în care lucrau. Pentru faptele sale, Gheorghe Vlădan a fost condamnat pe viaţă.

Citeşte şi Fiul criminalului de la Perla nu a reuşit să închirieze casa părintească şi s-a mutat înapoi

Citeşte şi Gheorghe Vlădan, condamnat la ÎNCHISOARE PE VIAŢĂ pentru masacrul de la coaforul Perla