Ucigaşul de la Şag i-a scris iubitei din Italia: "Răspunde că o ieşit cu crime"

Publicat: Miercuri, 04 Ianuarie 2012 18:04 // Actualizat: Miercuri, 04 Ianuarie 2012 18:35 // Sursa: evz.ro

Ioan Ciucea, bărbatul care şi-a omorât socrii şi copilul şi apoi s-a sinucis, i-a trimis două SMS-uri femeii pe care o iubea, Ana Maria Toth. Unul l-a trimis pe 31 decembrie 2011, în care îi spune că iubirea se va transforma în răzbunare, şi unul pe 2 ianuarie, după ce şi-a ucis copilul şi socrii: "Răspunde că o ieşit cu crime", scrie evz.ro.

Foto: www.evz.ro

Ioan Ciucea atinsese paroxismul depresiei, după ce fusese părăsit, chiar în noaptea de Anul Nou. El i-a trimis un SMS iubitei sale de-o viaţă, cu care trăia de 11 ani, dar care plecase în Italia cu un alt bărbat. El o avertiza că totul se va sfârşi în acea seară, în care se împlineau 11 ani de când se cunoşteau. Împreună, tinerii aveau un băiat în vârstă de 7 ani.

"O să-ţi pară rău. Totul ia sfârşit în seara asta. Pt. mine înseamnă mult seara. În seara asta împlineam 11 de când suntem împreună şi o să-ţi aduci aminte tot timpul că mi-ai transformat iubirea în răzbunare. Am să mă sacrific. Te iubesc." Acesta a fost mesajul din 31 decembrie.

Pentru că din partea iubitei sale nu a venit niciun răspuns, Ioan Ciucea şi-a pierdut minţile. În noaptea de 1 spre 2 ianuarie, după ce şi-a ucis copilul şi socrii, el îi trimite ibovincei din Italia un ultim mesaj:

"E grav. Răspunde că o ieşit cu crime. Stau şi plâng şi mă întreb de ce mi-ai spus că ne împăcăm. Astfel scăpa multă lume. Sună acasă, toţi sunt morţi şi nimeni nu mai mişcă!"

După acest mesaj, Ioan Ciucea s-a spânzurat de balconul casei, fiind găsit de fratele său, la 7 dimineaţa.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
copil bolnav crimă ioan ciucea Italia parasit sag sinuciugas Timişoara
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8738
RON
29 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H