Ucigaşul elevului din Râmnicu Sărat va fi expertizat psihiatric

Criminalul elevului din Buzău va fi supus expertizei psihiatrice. El poate scăpa de închisoare dacă se dovedeşte că a ucis fără discernământ. Incidentul extrem de grav s-a petrecut într-o localitate din Buzău. Elevul a fost înjunghiat mortal în faţa unui bar de un bărbat căruia mai mulţi tineri îi făcuseră o glumă.

14 mart. 2014, 06:48
Ucigaşul elevului din Râmnicu Sărat va fi expertizat psihiatric

Totul a plecat de la o glumă, într-un bar din localitatea Puieşti, informează România TV. Elevii i-au ascuns sticla de bere unui bărbat de 48 de ani. Acesta nu a stat prea mult pe gânduri, a mers acasă şi s-a intors cu un cuţit de 20 de centimetri.

„Le-a zis daţi-mi măi sticla că vă bat, băieţii au luat-o ca pe o glumă. A plecat acasă, a luat cutitul şi s-a întors înapoi”, a spus un martor la incident.

Citeşte şi Doi elevi au fost ÎNJUNGHIAŢI în Capitală, într-o singură zi

Bărbatul l-a înjunghiat pe unul dintre tineri, care a căzut secerat la pământ. A fost dus la spital, dar medicii nu l-au putut salva.

Băiatul abia împlinise 18 ani şi era elev la un Liceu din Râmnicu Sărat.

Citeşte şi Elev înjunghiat într-un liceu din Galaţi

„Toţi ne-am strâns în jurul lui, am glumit, am râs. Chiar am zis la un moment dat că nu-i de bine râsul ăsta”, a povestit colegul băiatului ucis. Ucigaşul a fost reţinut, însă procurorii au cerut o expertiză psihiatrică pentru agresor. „A fost depusă o solicitare pentru Tribunalul Buzău de internare medicală provizoirie a suspectului, urmată şi de o expertizare psihiatrică a suspectului”, a spus Vasile Ardei, procuror.