Ucigaşul în serie „Lucifer” n-a putut fi oprit nici în închisoare. A decapitat 48 de deţinuţi

Un deținut din Brazilia, Marcos Paulo da Silva, cunoscut sub numele de Lucifer, este acuzat că a ucis 48 de colegi de închisoare.

28 oct. 2020, 13:47
Ucigaşul în serie „Lucifer” n-a putut fi oprit nici în închisoare. A decapitat 48 de deţinuţi

Bărbatul, care este închis de 25 de ani, este acuzat că și-a decapitat victimele și le-a scos intestinele, dar nu are niciun regret pentru ce a făcut.

Marcos Paulo da Silva (42 de ani) a fost închis prima dată în 1995, pentru o perioadă de șapte ani, pentru un jaf, pe când avea doar 18 ani. Ulterior, el a primit și alte condamnări, iar pentru răpirea unui profesor, angajat al închisorii, a primit o condamnare pe viață. De atunci, se pare că ar fi ucis 48 de deținuți, cinci dintre ei într-o încăierare din 2011, la închisoarea Serra Azul, din Sao Paulo.

Citeşte şi Crimă oribilă în fotbalul italian. Au intrat în casă peste un arbitru şi l-au ucis, alături de iubită

Condamnările lui Marcos Paulo da Silva, care are tatuat numele Lucifer pe piept, cumulează 217 ani de închisoare. În plus, se pare că el nu a fost încă judecat pentru toate crimele sale.

„Nu am regret pentru că i-am ucis pe acești oameni. Erau violatori și hoți, care au profitat de ceilalți deținuți și i-au jefuit”, ar fi spus recent „Lucifer”, în faţa unui judecător.