Ucigaşul tatălui fotbalistului Vasile Nicola a fost prins

Mijlocaşul de 27 de ani al Sportului Studenţesc, Nicola Vasile, trăieşte clipe de coşmar. Astăzi are loc înmormântarea tatălui său, Sorin, 54 de ani, care a murit luni, la spitalul Bagdasar, din Bucureşti, în urma unui atac petrecut la gura de metro Dristor 2. Potrivit Cancan.ro, soţia fotbalistului susţine că socrul său a fost omorât de drogaţi.

RomaniaTV.net
29 mart. 2012, 15:56
Ucigaşul tatălui fotbalistului Vasile Nicola a fost prins

Reprezentanţii Parchetului au declarat pentru adevarul.ro că principalul suspect în acest caz este un tânăr de 20 de ani, care a fost reţinut astăzi. Din primele informaţii reiese că tatăl fotbalistului Vasile Nicola, de la echipa Sportul Studenţesc, a încercat să aplaneze un conflict spontan şi a sfârşit prin a fi bătut atât de rău, încât medicii de la Spitalul Bagdasar Arseni au reuşit să-l mai ţină în viaţă pentru doar câteva zile.

„Tatăl meu a murit luni dimineaţa la spital după ce a stat patru zile în comă. Nu ştiu cine sunt agresorii, dar poliţiştii m-au chemat pentru declaraţii după ce îl voi înmormânta. Nu pot să cred ce s-a întâmplat… tot cartierul îl ştia pe tata, că era un tip glumeţ. I-a luat apărarea unui prieten care se încăieraseră cu nişte tineri în zona staţiei de metrou”, a declarat jucătorul Vasile Nicola. Soţia fotbalistului susţine că socrul său ar fi fost atacat de mai mulţi tineri care veniseră la gura metroului Drisor 2 pentru a cumpăra etnobotanice.