Ucisă de o maşină în faţa casei. Un tânăr a pierdut controlul volanului şi intrat pe trotuar

O femeie de 78 de ani din judeţul Arad a murit, marţi, la spital, după ce a fost lovită, în faţa casei sale, de un autoturism al cărui şofer, în vârstă de 18 ani, a pierdut controlul volanului, iar maşina a ajuns pe trotuar.

RomaniaTV.net
13 nov. 2012, 14:07
Ucisă de o maşină în faţa casei. Un tânăr a pierdut controlul volanului şi intrat pe trotuar

Accidentul a avut loc, marţi, în comuna Macea, iar martorii afirmă că şoferul, care are 18 ani, avea viteză mare şi a pierdut controlul volanului. Maşina a lovit o femeie de 78 de ani, care stătea în faţa casei sale, pe trotuar.

„Tânărul conducea un autoturism marca Ford Escort, în localitatea Macea, iar din cauza vitezei neadaptate şi a lipsei de experienţă în conducere a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Camelia Tuduce.

Conform sursei citate, martorii au sunat la 112, iar victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde a murit însă din cauza leziunilor interne grave. Tânărul este cercetat penal pentru ucidere din culpă.