Ucisă pentru un loc de parcare. O femeie a fost înjunghiată, după ce şi-a lăsat maşina pe podeţul vecinilor

O femeie din Bihor, în vârstă de 48 ani, a fost ucisă, iar soţul şi fiul ei au fost răniţi după ce aceasta şi-a lăsat maşina parcată pe podeţul vecinilor.

RomaniaTV.net
15 ian. 2019, 08:45
Ucisă pentru un loc de parcare. O femeie a fost înjunghiată, după ce şi-a lăsat maşina pe podeţul vecinilor

Conflictul a izbucnit duminică seara, în jurul orei 18.00. Femeia parcase mai devreme maşina pe podeţul vecinilor care, vrând să iasă din curte cu autoturismul, i-au cerut să o mute.

Aceasta a mutat maşina, însă pe fondul unui conflict mai vechi, cele două familii s-au luat la ceartă, iar mai apoi la bătaie, în timpul altercaţiei femeia fiind înjunghiată mortal de fiul de 19 ani al vecinilor.

„A fost o altercaţie între două familii, s-au luat la bătaie, iar femeia a fost înjunghiată mortal. În ciuda intervenţiei medicilor, aceasta nu a mai putut fi salvată”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, prim-procurorul adjunct Maria Cotrău, potrivit adevarul.ro.

Totodată, soţul victimei şi băiatul lor de 16 ani au fost răniţi, dar nu au depus deocamdată vreo plângere. Autorul crimei, Mircea Varga, a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, iar marţi va fi prezentat la Tribunalul Bihor cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Descoperire macabră în judeţul Constanţa. O femeie a fost găsită moartă în apropierea canalului Medgidia


loading...