DETALII ŞOCANTE în cazul fetiţei ucise în Marea Britanie: Ucigaşul a TRANŞAT-O şi a ARS-O în semineu

Descoperire macabră în Marea Britanie după luni de căutări a unei fetiţe care dispăruse de acasă anul trecut. Anchetatorii britanici au găsit în locuinţa unui bărbat bucăţi din craniul fetiţei de 5 ani, care a dispărut în octombrie anul trecut.

03 mai 2013, 14:15

April Jones a fost răpită şi ucisă de acest bărbat, fost salvamar, susţin procurorii. Motivul crimei este deocamdată necunoscut.

Procurorii britanici susţin că Mark Bridger a răpit-o şi a ucis-o pe fetiţă, apoi a tranşat-o. Ei au găsit în cabana bărbatului fragmente din trupul copilei. Bucăţi din craniu au fost descoperite în şemineu, iar în baie, pereţii şi maşina de spălat aveau urme de sânge.

Anchetatorii spun că, după ce a tranşat trupul fetiţei, bărbatul a ars-o în şemineu. Acum, 12 juraţi trebuie să stabilească dacă Mark Bridger este sau nu vinovat de uciderea cu premeditare a fetiţei.

Bărbatul susţine că a lovit fetiţa cu maşina pe o stradă din apropierea casei acesteia, dar nu îşi aminteşte dacă a luat-o cu el, deoarece se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. El neagă că ar fi răpit-o şi ucis-o.

April Jones, în vârstă de 5 ani, a dispărut pe 1 octombrie 2012, în timp ce mama şi tatăl ei se aflau la o şedinţă cu părinţii. Luni de zile, poliţia a căutat fără succes indicii care să-i ducă la copila dispărută.