Ucraina, lovită de o nouă tragedie. Cel puţin 27 de morţi şi 12 răniţi, într-un accident rutier

Cel puţin 27 de persoane au murit într-un accident grav care a avut loc, marţi, în apropierea localităţii Sitne din regiunea ucraineană Rivne.

04 mai 2022, 08:38
Ucraina, lovită de o nouă tragedie. Cel puţin 27 de morţi şi 12 răniţi, într-un accident rutier

Accidentul a avut loc marţi seara, în jurul orei 19:20. Potrivit informațiilor transmise de Poliţia Naţională din Ucraina, un autobuz de transporta internațional a intrat în coliziune cu un camion cu combustibil în apropierea satului Sitne. În urma accidentului a avut loc un incendiu.

Pe lângă cei 27 de morţi, alte 12 persoane au fost rănite în urma teribilei coliziuni dintre autobuz şi camionul cisternă.

Citeşte şi Celebrul paraşutist ucrainean „Cyborg” a murit apărând Kievul: „Să nu-ţi fie milă de el, nu i-ar fi plăcut. Lasă furia să-ţi ardă frica!”

Despre accident a vorbit şi preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, în discursul său zilnic. El a spus că teribilul accident s-a soldat cu 17 morţi, însă bilanţul ar putea fi mai mare, acesta fiind unul provizoriu. “Condoleanţe tuturor celor care şi-au pierdut apropiaţii. Am cerut să îi se ofere asistenţa necesară victimelor”, a adăugat el.

Citeşte şi Televiziunea naţională din Polonia a prezentat o hartă cu Ucraina divizată, regiunea Cernăuţi ar trece la România. „Occidentul e pregătit să împartă Ucraina”, acuză un deputat de la Kiev