Ucraina: Un înalt ofiţer Forţelor Armate Ruse a fost capturat. Avea lenjerie intimă şi şosete cu inscripţia: „Forţele Armate ale Ucrainei”

O cantitate semnificativă de echipamente de război electronic a fost găsită în zona în care a fost capturat.

23 mart. 2022, 20:43
Ucraina: Un înalt ofiţer Forţelor Armate Ruse a fost capturat. Avea lenjerie intimă şi şosete cu inscripţia: „Forţele Armate ale Ucrainei”

Război în Ucraina. Marţi, forţele ucrainene au anunţat capturarea unui locotenent colonel al armatei ruse şi au publicat imagini care arată chipul ofiţerului şi actul de identitate militar. S-a presupus că locotenent-colonelul a condus un grup de contramăsuri informaţionale şi psihologice şi a servit într-o unitate militară cu sediul în Osetia de Nord.

Vladimir Putin a ameninţat din nou ţările „neprietenoase”. Este vizată şi România
Miercuri, informaţiile despre capturarea locotenentului colonel au fost confirmate de o sursă a corespondentul BBC Gordon Korera.

Sursa a adăugat că ofiţerul a fost capturat în timpul contraatacului armatei ucrainene. O cantitate semnificativă de echipamente de război electronic a fost găsită în zona în care a fost capturată.

În timpul unei percheziții personale, soldații Brigăzii 128 Ucrainene au fost surprinși să constate că locotenent-colonelul Koșel purta lenjerie intimă și șosete cu inscripția: „Forțele Armate ale Ucrainei”.

Primarul oraşului Kiev: 264 de civili au fost omorâţi în oraş de la începutul invaziei ruseşti

264 de civili au fost ucişi în capitala ucraineană de la începutul invaziei ruseşti, afirmă primarul oraşului Kiev, Vitali Klitschko.

Vitali Klitschko a declarat că patru copii se numără printre cei ucişi de forţele ruseşti. El a adăugat că, în prezent, se duc lupte în zona Liutizh, un sat situat la aproximativ 30 de kilometri nord de Kiev.

Război în Ucraina. Imaginile din satelit care dau fiori, se pregăteşte un atac devastator
Klitschko a mai spus că forţele ucrainene au reuşit să preia controlul asupra unor zone din nord-vestul şi nord-estul oraşului.

Marţi, Ucraina a declarat că a preluat din nou controlul asupra oraşului Makariv, situat în vest, însă informaţia nu a fost confirmată şi de alte ţări.