UDMR îl susţine pe Marko Bela la şefia Senatului

Soarta lui Mircea Geoană se decide miercuri la Senat. Biroul Permanent al Senatului discută la această oră cererea PSD de revocare a lui Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului. Atât PDL, cât şi UDMR au anunţat că vor vota şi în plen şi în Biroul Permanent pentru revocarea lui Mircea Geoană. UDMR are şi o propunere pentru şefia Senatului: Marko Bela.

RomaniaTV.net
23 nov. 2011, 10:27
UDMR îl susţine pe Marko Bela la şefia Senatului

UDMR îl va susţine pe Marko Bela la şefia Senatului, în cazul în care plenul va decide revocarea din funcţie a lui Mircea Geoană, informează RTV.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, miercuri, că a depus la Biroul Permanent al Senatului cererea de revocare a lui Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului, solicitând întrunirea de urgenţă a conducerii acestui for legislativ pentru a lua în discuţie solicitarea.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis marţi excluderea lui Mircea Geoană din PSD. 50 de voturi au fost pentru excluderea lui Mircea Geoană din partid, 5 voturi împotrivă şi 3 abţineri.

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană a anunţat, miercuri, că va ataca decizia Comitetului Executiv al PSD de a-l exclude din partid atât la Congresul PSD, cât şi în instanţă.