Udrea a oferit abonamente la BCU unui grup de studenţi: Putem fi antimanelizare, antitabloidizare

Liderul PDL Elena Udrea a înmânat unui grup de studenţi, joi seară, într-o acţiune de partid, 80 de abonamente la Biblioteca Centrală Universitară, declarând că este încurajator să vadă tineri cărora le place să citească şi adăugând: "E un semnal că putem să fim antimanelizare, antitabloitizare".

RomaniaTV.net
15 dec. 2011, 19:02
Udrea a oferit abonamente la BCU unui grup de studenţi: Putem fi antimanelizare, antitabloidizare

„E un semnal că putem să fim antimanelizare, antitabloidizare”, a precizat Elena Udrea. Ea a spus, la începutul discursului, că era sceptică în legătură cu tinerii care ar dori abonamente la bibliotecă, informează Mediafax..

„Dragi studenţi, pentru că tineri suntem toţi, mă bucur foarte mult să văd că sunteţi atât de mulţi. Când organizaţia de tineret a PDL Bucureşti mi-a spus despre acest proiect, am fost sceptică şi am întrebat: mai sunt tineri care ar vrea abonamente la bibliotecă? m-ai în glumă mai în serios. E, uite că mai sunt şi sunt foarte mulţi aceşti tineri şi vă felicit pentru interesul pe care îl manfiestaţi pentru formarea voastră, pentru acumularea de informaţii”, a precizat Elena Udrea.

Ea a spus că „este încurajator” să vadă că „există şi tineri studenţi care încă îşi mai doresc să meargă la bibliotecă şi încă le place să citească, nu neapărat pe internet, ci cărţi”.

„Această campanie la care am participat e şi un semnal că nu acceptăm ca toţi tinerii să fie trataţi la fel”, a mai spus Elena Udrea.

Pe de altă parte, întrebată cum comentează faptul că PSD Victor Ponta ar fi anunţat că nu va mai sta la sediul campanie la alegeri, ci va număra voturile, pentru ca PDL să nu fure, Udrea a răspuns: „Copiii spun lucruri trăsnite”.


loading...