Udrea a primit urări pe Facebook de ziua ei

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea a fost felicitată pe Facebook de câteva zeci de admiratori cu ocazia împlinirii a 38 de ani. Faptul că ministrul este născut în a doua zi de Crăciun nu a scăpat neobservat.

RomaniaTV.net
26 dec. 2011, 14:16
Udrea a primit urări pe Facebook de ziua ei

„Într-adevăr, o coincidenţă frumoasă: Crăciunul şi, la distanţă de o zi, ziua de naştere! Mai mult decât să vă doresc să aveţi în continuare chipul acesta luminos (ochii evidenţiază sufletul), să vă bucuraţi de linişte şi pace în suflet”, spune unul dintre admiratorii ministrului.

Un altul s-a limitat la a-i ura doar sănătate. „La mulţi ani Elena cu ocazia împlinirii frumoasei vârste, să-ţi dea bunul Dumnezeu sănătate multă… că de restul văd ca te descurci şi singură!”, i-au mai urat fanii Elenei Udrea.

Nu lipsesc nici cei care au venit cu solicitări. „La mulţi ani, să fiţi mereu tot aşa de frumoasă şi mereu cu succes şi cât mai multe realizări şi în mandatul următor să ne faceţi drumuri şi la ţară”, i-a urat acesta ministrului.

În schimb, Udrea îşi doreşte ca în 2012 să facă un copil. Dacă în 2010 ministrul spunea că nu are timp să facă un copil, deoarece nu ar şti cum să îşi împartă viaţa între carieră şi familie, între timp, s-a răzgândit. Ea a afirmat recent că îşi doreşte un urmaş şi speră ca această dorinţă să i se îndeplinească cât mai curând.

„Am auzit că e un fel de breaking news de sărbători. E un lucru pe care doar Dumnezeu poate să-l îndeplinească. Eu sunt pregătită anul viitor, deocamdată, de alegeri, însă dacă se întâmplă atunci e binevenit. Nu e încă nicio grabă”, a spus Udrea la Poiana Braşov.

Ministrul îşi serbează astăzi ziua de naştere pe pârtia de schi de la Braşov. Tot astăzi, Udrea sărbătoreşte şi opt ani de căsătorie.