Udrea a revenit la sediul DNA: Mi-au pregătit deja o cameră în arest. La fel a fost şi data trecută

Fosta şefă PMP Elena Udrea a declarat vineri, când s-a prezentat pentru a a doua oară la sediul DNA, că i s-a pregătit deja o cameră în arest, la fel ca şi "data trecută". Udrea a cerut vineri dimineață înlocuirea procurorului de caz, însă ea va fi cercetată în continuare de același procuror, după ce i-a fost respinsă această solicitare.

30 oct. 2015, 12:18
Udrea a revenit la sediul DNA: Mi-au pregătit deja o cameră în arest. La fel a fost şi data trecută

„Înţeleg că îmi făcuseră, îmi pregătiseră şi o cameră la arest. Data trecuta a fost la fel, cred că a apărut la televizor. Data trecută când am ajuns în cameră, colegele de cameră mi-au spus că de o săptămână se lucra la camera respectivă. Deci toată lumea ştia că eu voi fi arestată, numai eu credeam că mai am o şansă să mă opun unei arestări care era deja de mult decisă”, a precizat Elena Udrea, vineri după-masa, la intrarea în sediul DNA.

Citeşte şi: Cererea Elenei Udrea de ÎNLOCUIRE a procurorului de caz a fost respinsă

Întrebată de unde că Alina Gorghiu a fost chemată pe uşa laterală, Elena Udrea a răspuns:

„Dvs. din presă aţi scris la vremea aceea, toată lumea sau cei care au curaj să spună au spus că doamna Gorghiu a fost chemată pe uşa laterală, nu pe aici pe unde îi filmaţi dvs. cu cătuşele pe cei care trebuie filmaţi cu cătuşele. Este o discriminare, unii sunt executaţi public, scoşi prin faţă pe aici, cu cătuşe, filmaţi… Dacă vă uitaţi pe internet când daţi elena udrea, cele mai multe poze cu mine sunt cu cătuşe”, a mai precizat Elena Udrea, prezentă vineri a doua oară la DNA.

Elena Udrea a înaintat vineri către procurorul ierarhic superior o cerere de recuzare a magistratului care instrumentează ancheta, însă solicitarea sa a fost respinsă, potrivit România TV. Fosta şefă PMP a declarat la ieşirea din sediul DNA că nu are încredere în corectitudinea procurorului de caz şi că va reveni să dea din nou declaraţii de la ora 14.00, acum tot în faţa aceluiaşi magistrat.

Fostul ministru Elena Udrea a revenit vineri la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a fi continuată procedura de prezentare a acuzațiilor în dosarul în care Parlamentul a încuviințat începerea urmăririi penale și reținerea acesteia, nu însă și arestarea preventivă.