Udrea acuză „diversiunile de cratiţă” ale Opoziţiei: Unii au o doză incontestabilă de prostie

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea îi atacă dur pe parlamentarii Opoziţiei. Fostul ministru a scris pe blogul personal că unii politicieni ai Opoziţiei au "o doză incontestabilă de prostie şi răutate gratuită" şi că, spre deosebire de "aceşti rumegători de vorbe goale, ale căror atribute definitorii sunt tupeul, superficialitatea şi prostia", ea nu a făcut bani când a ajuns în politică.

RomaniaTV.net
21 feb. 2012, 18:47
Udrea acuză „diversiunile de cratiţă” ale Opoziţiei: Unii au o doză incontestabilă de prostie

Sunt politicieni ai Opoziţiei care vor să arate cu orice preţ că, pe lângă lipsa de respect faţă de Parlament şi cetăţenii care i-au trimis acolo, au şi o doză incontestabilă de prostie şi răutate gratuită. Pentru că există reprezentanţi ai USL care încearcă să-şi mascheze chiulului nejustificat din Parlament prin diversiuni de cratiţă, fac precizarea că, aşa cum prevede legea, în perioada în care am fost ministru al Turismului şi apoi al Dezvoltării Regionale şi Turismului, nu am primit indemnizaţia de deputat şi multe dintre beneficiile care decurg din această postură. Am mai spus-o şi în trecut: spre deosebire de aceşti degrabă rumegători de vorbe goale, ale căror atribute definitorii sunt tupeul, superficialitatea şi prostia, eu nu am făcut bani când am ajuns în politică„, scrie Udrea, într-o postare pe blogul personal, intitulată „Despre vulgaritate şi prostie sau când politica e doar tupeu şi superficialitate”.

Referitor la prezenţa sa la Camera Deputaţilor din postura de ministru, Udrea ţine să precizeze că a mers la Parlament şi a votat „de mult mai multe ori decât cei doi copreşedinţi ai USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta”, pe care îi numeşte „primii chiulangii ai ţării”.

„Faţă de aceste modele de moralitate îndoielnică, eu am înţeles că datoria de parlamentar este să îi reprezint pe cei care m-au trimis acolo, mergând la plen de fiecare dată când activitatea de la minister mi-a permis-o. Când văd însă câtă ipocrizie se ascunde în spatele vorbelor celor care în aceste zile chiulesc cu nesimţire, îşi încasează banii şi încearcă să-i prostească pe români, nu mă gândesc decât la ce blestem ar fi pentru ţara asta ca oamenii cei mai leneşi, cei mai superficiali, dar care compensează prin tupeu, să ajungă la putere”, susţine deputatul PDL.

Anterior, Elena Udrea catalogase drept „neserioasă” atitudinea parlamentarilor opoziţiei, care au asistat de la balcoanele Camerei, la şedinţa de plen de marţi.

„Neserioasă atitudinea opoziţiei. Reprezentanţii puterii s-au mobilizat, au avut cvorum, au votat legile. Am făcut ce trebuie să facă nişte parlamentari. Din păcate, reprezentanţii opoziţiei încă nu găsesc motivaţia pentru care să se reîntoarcă în Parlament”, a spus Udrea.

În timpul şedinţei, deputaţii PSD, aflaţi la balcoane, i-au numărat pe reprezentanţii puterii la momentul votului final la unele proiecte de lege, unii dintre ei strigând: „Nu aveţi cvorum, hoţilor”.  Folosindu-se de o portavoce, deputatul PSD Adrian Solomon  a strigat către parlamentarii puterii că nu au cvorum pentru şedinţă. „Nu aveţi cvorum, penalilor care sunteţi, hoţilor!”, a urlat Solomon.