Udrea acuză USL că sună alegătorii în numele ei. „E o campanie mizerabilă”

Elena Udrea susţine că a primit pe blogul personal un mesaj de la o cititoare care îi spune că a fost sunată de cineva "din partea doamnei Elenei Udrea" pentru a i se aminti că are "obligaţia morală" de a vota PDL la alegerile locale de duminică.

RomaniaTV.net
06 iun. 2012, 18:04
Udrea acuză USL că sună alegătorii în numele ei. „E o campanie mizerabilă”

„Campania USL în Capitală îmbracă forme din ce în ce mai mizerabile. Conştienţi fiind probabil că nu au cu ce să se laude, începutul de guvernare fiind un adevărat dezastru pentru români, şi mai ales pentru cei cu rate, reprezentanţii actualei puteri continuă campania prin care îşi asumă identitatea PDL sau a liderilor săi şi transmit mesaje de natură să-i enerveze pe cetăţeni. Am primit ieri, pe blogul personal, următorul mesaj: „cristinica Submitted on 2012/06/05 at 20:44 Astazi am primit un telefon care m-a lasat cu gura cascata. De la 0213050050 m-a contactat o doamna care m-a abordat pe un ton de parca ma punea la punct spunandu-mi : „va sunam din partea doamnei Elenai Udrea sa va amintim ca aveti obligatia morala sa votati PDL-ul, care a facut atatea pentru dumneavoastra ” !!!!!!!!” Acesta este semnul clar al unei campanii menite să-i enerveze pe cetăţeni”, scrie Udrea, pe blogul personal.

Democrat-liberala dezminte că PDL a transmis astfel de mesaje, susţinând că „cei de la USL sună în numele PDL şi enervează oamenii”. „Înţeleg că lucruri similare se întâmplă şi cu preşedintele Boc, Roberta Anastase sau Anca Boagiu. E o campanie mizerabilă care arată lipsa de preocupare faţă de problemele cetăţenilor. USL nu ştie altceva decât să atace, să înjure şi să distrugă. (…) Fac precizarea că oamenii care se ocupă de call center la PDL Bucureşti nu îi vor suna niciodată pe bucureşteni să le transmită astfel de mesaje. Acestea sunt doar dovezi ale neputinţei USL şi a incapacităţii acestora de a construi ceva”, precizează Udrea.

Ea mai semnalează că telefoanele primite de bucureşteni din partea „aşa-zişilor activişti PDL” nu sunt singulare în cadrul campaniei.

„Săptămâna trecută, oamenii lui Robert Negoiţă din Sectorul 3, angajaţi la o firmă ai tatălui acestuia (cum poţi să-ţi implici familia în asemenea poveşti este dincolo de capacitatea mea de înţelegere?!), mergeau cu maşini dotate cu megafoane date la maximum în care se auzea imnul PDL. Tot pentru a enerva şi a scoate din sărite oamenii.
Iată de ce este în stare USL la Bucureşti”, conchide Elena Udrea.