Udrea: Am prieteni procurori, judecători care îmi spun că iau decizii ca urmare a presiunii făcute asupra lor

Elena Udrea a declarat, sâmbătă seară, la B1 TV, că are cunoștințe printre judecători și procurori care i-au spus că iau decizii ca urmare a presiunii făcute asupra lor.

07 feb. 2015, 19:06
Udrea: Am prieteni procurori, judecători care îmi spun că iau decizii ca urmare a presiunii făcute asupra lor

Lumea m-a întrebat de ce așa de târziu. Am avut teama mea să spun aceste lucruri public. Am spus-o când mi-am dat seama că drumul este clar fără întoarcere, şi că ce mă aștepatm să se întâmple, se întâmplă matematic. Mereu am fost dintre cei care au criticat clasa politică și am criticat Parlamentul și am lăudat SRI-ul și DNA-ul. Dar acum este exercitarea puterii la vedere„, a declarat Elena Udrea la B1 TV.

Aceasta a mărturisit că amici de-ai ei, procurori şi judecători, i-au spus că iau decizii ca urmare a presiunii făcute asupra lor. „Eu sunt avocat și am prieteni procurori, judecători, care îmi spun că iau decizii ca urmare a presiunii făcute asupra lor. Sunt oameni care au copii, au cariere și se gândesc ce rost are eroismul acesta, la ce folosește? Eu nu spun că sunt eu nevinovată. Dar asta e o altă poveste. Nu spun că dosarele mele sunt politice, nu spun de Iohannis sau Ponta. Eu vorbesc de oameni care au ajuns să aibă toată puterea„, a mai spus Elena Udrea.

Citeşte şi: TREI cereri de ARESTARE pentru Elena Udrea. Fostul ministru, TURNATĂ la DNA de Dinu Pescariu

Fostul ministru a precizat că fotografiile în care apare la Paris, împreună cu Alina Bica, au fost folosite în campania electorală împotriva sa. Udrea a precizat că George Maior, fostul şef al SRI, i-a spus de existența fotografiilor înainte ca ele să fie făcute publice.