Udrea, atac dur la PSD: Generația de politicieni a lui Ponta, Negoiţă și Bănicioiu a eșuat

Vicepreședintele PDL, Elena Udrea, susține că este nevoie de o nouă generație de politicieni tineri, întrucât tinerii din politica actuală reprezintă o generație eșuată. Ca exemple de eșec al acestei generații, Udrea a menționat doar nume de la adversarii din PSD.

RomaniaTV.net
11 dec. 2011, 09:53
Udrea, atac dur la PSD: Generația de politicieni a lui Ponta, Negoiţă și Bănicioiu a eșuat

La Gala organizației de tineret a PDL, Udrea le-a spus celor prezenți că este datoria lor să constituie o nouă generație de tineri politicieni, care să o înlocuiască chiar și pe cea de generație considerată acum tânără, întrucât politicienii îi plictisesc pe tineri în general și s-au refugiat în internet.

„Când mă uit la Victor Ponta, la Bănicioiu, la Robert Negoiţă, îmi dau seama că generaţia asta de politicieni a eşuat. Voi aveţi obligaţia să reuşiţi, să fiţi generaţia de politicieni aşteptată de societate, de tineri. Oamenii sunt plictisiţi de actuala clasă politică, au încă speranţa că va veni acea generaţie care să reprezinte interesele lor, o clasă politică în care să creadă. Aveţi şansa să fiţi acea generaţie”, a declarat Udrea, citată de Mediafax.

Întrebată de ziariști care crede că este motivul pentru care multe tinere din PDL o iau ca model, Udrea și-a mărturisit ignoranța asupra acestei chestiuni. „Şi eu aş fi curioasă să aflu, mai bine îi întrebaţi pe ei. Nu ştiu, acum nu am avut timp, voi discuta şi eu cu ei să aflu ce anume din ce fac eu îi stimulează să rămână în politică şi îi mobilizează”, a răspuns ministrul.