Udrea, atac la Blaga: Mă amuză să văd că unii care se rugau să plece Morar de la DNA îi plâng lipsa

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, joi, la Roman, unde şi-a inaugurat cabinetul parlamentar, că o amuză teribil faptul că unii dintre cei care în trecut doreau plecarea lui Daniel Morar de la şefia DNA au ajuns acum să regrete faptul că el nu a fost numit procuror general.

16 mai 2013, 15:29
Udrea, atac la Blaga: Mă amuză să văd că unii care se rugau să plece Morar de la DNA îi plâng lipsa

„Mă amuză să văd că unii dintre cei care se rugau la icoane să plece Morar de la DNA acum plâng lipsa acestuia din fruntea Parchetului General”, a declarat Elena Udrea în cadrul unei conferinţe de presă.

Joi, Vasile Blaga a afirmat că ar fi preferat o rocadă între Laura Codruţa Kovesi şi Daniel Morar la şefia DNA, respectiv a Parchetului General.

Întrebată dacă nu este îngrijorată de faptul că a rămas singurul deputat de Neamţ după ce senatorul Leonard Cadăr şi deputata Mihaela Stoica au demisionat din partid, Elena Udrea a răspuns: „Mă îngrijorează şi pe mine, dar mai îngrijorător ar trebui să fie pentru conducerea partidului”.

Cu ocazia vizitei la Roman, Elena Udrea a participat şi la Sfânta Liturghie de la Catedrala Arhiepiscopală „Cuvioasa Parascheva”, dar şi la procesiunea de la mormântul ierarhului Episcop Melchisedec Ştefănescu, la 190 de ani de la naşterea acestuia.