Udrea: Avem un guvern de puşti care joacă ţurca la Palatul Victoria. PDL a condus bine ţara, cu tot cu greşeli

România este condusă de un guvern de puşti care joacă ţurca la Palatul Victoria, a declarat, duminică, la Piatra Neamţ, deputatul Elena Udrea, vicepreşedinte PDL Neamţ, citată de Agerpres.

RomaniaTV.net
17 nov. 2013, 14:26
Udrea: Avem un guvern de puşti care joacă ţurca la Palatul Victoria. PDL a condus bine ţara, cu tot cu greşeli

”Noi vom continua să vrem să câştigăm alegeri, să mai contăm, să mai conducem această ţară. Am condus bine România, chiar dacă am făcut şi greşeli, dar am condus cu viziune. USL face acum ţurca. Este un guvern, nu spun de tineri că tânăr e ceva frumos, ci de puşti care joacă ţurca la Palatul Victoria”, a declarat Elena Udrea.

Ea a mai spus că electoratul aşteaptă de la PDL viziune şi unitate, oprirea creşterii taxelor şi impozitelor, a preţurilor, a inflaţiei.

”Nu poţi lăsa Cotroceniul în mâinile lui Antonescu sau Ponta, dar dacă nu vom fi în stare să generăm un singur candidat care să fie susţinut de toate partidele de dreapta şi de preşedintele Traian Băsescu, în turul doi vor intra candidaţii PSD şi PNL, şi e un risc pe care cei care au orgolii trebuie să şi-l asume”, a adăugat deputatul democrat-liberal.

 

VEZI SI:

Voiculescu: Mă bucur că declaraţiile mele au readus bunul simţ în USL. Să lăsăm bezele cu Băsescu