Udrea: Blaga joacă rolul lui Iosefini, scoate din joben un candidat minune la prezidenţiale

Publicat: Miercuri, 15 Ianuarie 2014 18:48 // Actualizat: Miercuri, 15 Ianuarie 2014 18:48 // Sursa: romaniatv.net

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, miercuri, că s-ar bucura mult dacă preşedintele PDL, Vasile Blaga, "nu ar juca rolul lui Iosefini încercând să scoată din joben un candidat minune la prezidenţiale", potrivit Mediafax.

Elena Udrea a spus că ar prefera ca Blaga să fie "mult mai analist politic decât este" şi să înţeleagă că "o candidatură care nu naşte interes nici în presă şi nici în rândul electoratului nu are cum să genereze victoria".

"Răspunzând în ideea de glumă pe care chiar domnia sa a lansat-o, şi eu m-aş bucura foarte mult dacă Vasile Blaga nu ar juca rolul lui Iosefini încercând să scoată din joben un candidat minune la prezidenţiale. Aş prefera ca domnul Blaga să fie mult mai analist politic decât este şi să înţeleagă că orice demers politic întreprins trebuie să fie parte a unei strategii victorioase şi nu a unei demonstraţii inutile de leadership", a precizat Elena Udrea.

Ea a arătat că un candidat ca Emil Boc la prezidenţiale "ar fi infinit mai bun decât Cătălin Predoiu".

"La vasta experienţă politică pe care o are, sunt convinsă că domnul Blaga ştie un lucru pe care îl pricepe şi cel mai puţin avizat observator al scenei politice şi care reiese din orice sondaj de opinie: un candidat precum Emil Boc la prezidenţiale ar fi infinit mai bun decât Cătălin Predoiu. În politică, se aplică aproape în totalitate una din legile lui Murphy: ce începe prost se sfârşeşte şi mai prost. O candidatură care nu naşte interes nici în presă şi nici în rândul electoratului nu are cum să genereze victoria pe care ne-o dorim cu toţii!", a adăugat Udrea.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, că ar prefera ca Elena Udrea să fie mai mult colegă de partid cu democrat-liberalii şi mai puţin analist politic sau să joace rolul "mamei Omida".

Referindu-se la Elena Udrea, Blaga a spus, într-o conferinţă de presă, că, dacă cineva nu se regăseşte în partid, atunci ar trebui "să se decidă".

Blaga a fost întrebat cum comentează faptul că Elena Udrea a susţinut că Emil Boc ar fi candidatul potrivit pentru prezidenţiale.

"Aş prefera ca doamna Udrea să fie mai mult colegă de partid cu noi şi mai puţin analist politic sau să joace rolul mamei Omida, dă în bobi şi într-o zi Antonescu (pentru prezidenţiale - n.r.), într-o zi domnul Boc care declară de la Cluj că nu-l interesează, şi aşa mai departe. Până la urmă, dacă ne respectăm partidul, şi încă suntem membri ai acestui partid, trebuie să-i respectăm deciziile. Ori, când 140.000 de oameni aproape au votat, punctul lor de vedere trebuie respectat de către toţi membrii partidului, începând cu preşedintele partidului, iar eu nu am comentat niciodată deciziile colegilor mei, mai ales dacă le-am luat de comun acord", a precizat Vasile Blaga.

VEZI SI:

Blaga: Aş prefera ca Udrea să nu mai joace rolul "mamei Omida". Şi să fie colegă de partid cu noi

 
loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 ian 23:30
.../> body.custom-background { background-color: #0c0505; } ...
15 ian 20:01
Răspunde | Votează email 0 email
Blaga este prea mic
Touche' Udrea! Asa este, Predoiu este de ordinul unei scamatorii penibile, nu va scoate nici 3% la prezidentiale, sa fim seriosi! Blaga fiind pe blat cu PSD, mai precis cu baronii de acolo si partenerii de afaceri, a scos un candidat de paie doar asa de ochii lumii! Udrea este cel mai serios si redutabil politician, nu are timp de glumite gen vamesul blatist. In loc sa atace USL, el o urmareste pe Udrea care si as aeste singura care mai face opozitie!!!
15 ian 19:32
...class="item-date">
on January 15, 2014
Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, miercuri, că s-ar bucura mult dacă preşedintele...
1
EUR
4.8744
RON
25 Oct
noapte 13 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H