Dorin Florea (PDL): Vă dau în scris că Predoiu îi dă lui Antonescu 6-0 la alegerile prezidenţiale

Prim-vicepreşedintele PDL Dorin Florea a declarat că "dă în scris" că reprezentantul PDL la alegerile prezidenţiale, Cătălin Predoiu, "va avea un scor de 6-0" în faţa candidatului USL, Crin Antonescu, potrivit Mediafax. Florea este sigur de acest scor întrucât e o mare diferenţă între "omul care a făcut ceva în viaţă şi actorul-politic".

15 ian. 2014, 15:47
Dorin Florea (PDL): Vă dau în scris că Predoiu îi dă lui Antonescu 6-0 la alegerile prezidenţiale

Prim-vicepreşedintele PDL Dorin Florea a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că „trebuie arătat cine este Cătălin Predoiu, trebuie muncit şi scos în faţa opiniei publice”, dar şi că „dă în scris” că reprezentantul PDL la alegerile prezidenţiale va avea un scor de 6-0 în faţa candidatului USL, Crin Antonescu.

„Eu vă dau în scris că domnul Predoiu îi dă 6-0 candidatul USL-ului. Păi ce, îl comparaţi pe Predoiu cu Antonescu? Hai să fim serioşi! Deocamdată, PDL are o conducere care a stabilit asta, are un Comitet Director care a bătut în cuie (candidatura lui Predoiu – n.r.) şi nu cunosc altă poziţie. Eu mă rog la Dumnezeu să fie cunoscut românilor. Pe Crin Antonescu ce îl motivează suficient? Vă întreb eu, aşa, ca un om care am făcut ceva în viaţă. Nu poţi să te duci vedetă de televizor …E o mare diferenţă, vedetismul acesta, actorul-politic, cu omul care a făcut ceva în viaţă”, a spus Florea.

El a precizat că la alegerile prezidenţiale, candidatul PDL, „consfinţit” şi votat de toate organizaţiile este Cătălin Predoiu. În acest context, el a apreciat că „doamna Udrea are părerile ei” în ce priveşte o eventuală candidatură a lui Emil Boc la funcţia supremă în stat, dar, dat fiind că filiala Mureş, pe care o conduce, a votat pentru Predoiu cu 73 la sută, „ar fi culmea” ca el să susţină altceva.

Florea a subliniat că partidul, dar şi Predoiu, trebuie să facă eforturi pentru ca lumea să îl cunoască şi să îi cunoască strategiile. De asemenea, acesta a admis că „va fi foarte greu” pentru PDL, „după preşedintele Băsescu”, care e „un om politic de mare anvergură, un mare bărbat de stat”.

VEZI SI:

Turcan: Dacă Udrea nu susţine decizia PDL privind candidatul la prezidenţiale, atunci să-şi caute alt partid