Udrea: Creşterea salariilor bugetarilor, semn clar al revenirii economiei naţionale

Publicat: Marţi, 13 Martie 2012 14:20 // Actualizat: Marţi, 13 Martie 2012 14:33 // Sursa: RTV.net

Elena Udrea, preşedintele PDL Bucureşti şi fost ministru al turismului în Guvernul Boc, este de părere că mărirea salariilor bugetarilor reprezintă cel mai clar semn al revenirii economiei naţionale.

"Guvernul Ungureanu a primit, la momentul instalării sale în funcţie, două sarcini importante: să recapete încrederea românilor în instituţiile statului şi să crească nivelul de trai al oamenilor. Bugetul aprobat pe 2011 prevedea mărirea veniturilor bugetarilor şi apoi propunerea revenirii la salariile de dinainte de tăierea din vara lui 2010 a fost cuprinsă şi în programul de guvernare al Premierului Ungureanu. Deci, hotărârea de astăzi a coaliţiei de guvernământ reprezintă tocmai un pas important al implementării programului de guvernare”, a declarat Udrea pe blogul personal.

Potrivit Elenei Udrea, demersul Guvernului reprezintă un element foarte important din punct de vedere economic şi răspunde multora dintre cerinţele diverselor categorii sociale.

Udrea nu a uitat nici să laude realizările Guvernului Boc.

"Cert este faptul că Guvernul Boc a reuşit să reechilibreze economia naţională şi să o pună pe drumul unei creşteri sustenabile în timp. Mai important, perioada măsurilor de austeritate sper eu că s-a încheiat. Acum e timpul ca românii să simtă şi în buzunarele proprii această îmbunătăţire a situaţiei economice. Pentru că, până la urmă, creşterea economică nu se realizează de dragul cifrelor, ci pentru oameni. De altfel, şi la întâlnirile pe care le-am avut cu Fondul Monetar Internaţional, chiar în memorandumul pe care îl avem, s-a punctat foarte clar nevoia măririi salariilor bugetarilor. Cu condiţia ca economia să o permit”, a mai declarat fostul ministru al Turismului.

 

loading...
23 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 mar 00:03
Răspunde | Votează email 0 email
ralucA
Doamna Elena Udrea o doamna respectabila in ziua de azi, Romania ar trb sa se mandreasca cu ea pentru ca mereu a stiut sa se ocupe de acesti romani si sa ia deciziile corecte, deciziile ei fiind mereu in avantajul nostrum.
13 mar 23:29
Răspunde | Votează email 0 email
silo
O doamna adevarata, ambitioasa care mereu a stiut unde vrea sa ajung si nu a dat nicoadata inapoi. Bravooo
13 mar 22:59
Răspunde | Votează email -1 email
kamilo
Bravo domna Udrea pentru ceea ce sunteti prin fortele propi fara sa furati pe nimeni si sa mintiti. Felicitarii!!!
13 mar 21:56
Răspunde | Votează email -1 email
pain
Doamna Udrea e mereu precauta si vine mereu “cu temele” facute un lucru bun daca ar face toti asa Romania nu ar fi mai ajuns in criza.
13 mar 21:30
Răspunde | Votează email -1 email
mirelA
O doamna care vrea mereu sa faca totul perfect si ajuta mereu oamneni care au nevoie de ajutor si este mereu rabdatoare pentru a da explicatiii tuturor
13 mar 19:57
Răspunde | Votează email -1 email
boboc
Felicitari pentru aceasta initiavita si pentru scoaterea din recesiune a tarii!
13 mar 19:57
Răspunde | Votează email -1 email
avira
Elena Udrea este unul dintre putinii parlamentari de valoare pe care-i avem in momentul de fata si cu siguranta are o strategie bine pusa la punct.
13 mar 19:56
Răspunde | Votează email -1 email
iruletheworld
Ma bucur mult ca acesti oameni care ne conduc si-au asunat raspunderea pentru noi,iar cu riscul de a pierde alegerile au facut ceea ce trebuia facut pentru Romania si ne-au salvat de la a avea aceeasi soarta ca si Grecia.
13 mar 19:56
Răspunde | Votează email -1 email
danmc
Este de apreciat faptul ca acest guvern a facut sacrificii pentru noi,romanii si ne-au scapat de recesuine. Felicitari!
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.8344
RON
13 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H