Udrea: Da, mă gândesc să candidez la alegerile prezidenţiale

Deputatul democrat-liberal Elena Udrea a declarat, într-o emisiune la B1, că se gândeşte să candideze la Preşedinţie pentru că "orice politician care face politică din pasiune și face carieră se pregătește să ajungă la un moment dat președinte".

RomaniaTV.net
18 sept. 2013, 09:53
Udrea: Da, mă gândesc să candidez la alegerile prezidenţiale

„Da, într-o zi mă gândesc să candidez la președinție. Este devreme să mă gândesc despre 2014. Cred că, mai important decât să spunem astăzi cine candidează din partea PDL, să vedem dacă putem să îi punem în spate o mașinărie politică puternică, să vedem în ce măsură reușim să avem ca partener pe Traian Băsescu în aceste alegeri și să îl putem desemna pe cel care poate să ducă bătălia cu Ponta și Antonescu”, a declarat Elena Udrea.

Întrebată cine ar putea candida din partea dreptei românești, Elena Udrea a explicat că Emil Boc are cele mai mari șanse.

„Astăzi putem candida cu Mihai Răzvan Ungureanu, din partea dreptei, Emil Boc, din partea PDL, dacă ne uităm și pe sondaje, el a fost cel mai demonizat. Este cel care va puncta cel mai mult, pentru că el a tras cel mai mult de pe urma guvernării. Dar Emil Boc este primul pe listă, el are cele mai mari șanse.”

Cât despre candidatura europarlamentarului Monica Macovei la prezidențiale, Udrea îi dă și un sfat.

„Dacă doamna Macovei vrea să candideze la alegerile prezidențiale, ar trebui să facă un exercițiu și să candideze independent la alegerile europarlamentare.”