Udrea: Decizia conducerii PDL de a demisiona este bună, corectă şi onorabilă

Atât Emil Boc, cât şi toată conducerea PDL a demisionat. Elena Udrea a precizat că rămâne simplu membru şi că demisia conducerii PDL este o decizie onorabilă şi corectă.

RomaniaTV.net
14 iun. 2012, 18:22
Udrea: Decizia conducerii PDL de a demisiona este bună, corectă şi onorabilă

Mi-am dat demisia atât din funcţia de preşedinte al PDL Bucureşti, cât şi din funcţia de vicepreşedinte şi toate funcţiile pe care le-am deţinut în partid. Rămân simplu membru. Cred că este o decizie bună şi onorabilă şi corectă a BPN-ului de a-şi prezenta demisia de onoare şi de a lăsa un interimar la conducerea partidului până la toamnă. Vom vedea care este mandatul interimarului, deocamdată trebuie să ne prezinte o strategie pentru perioada următoare„, a declarat Elena Udrea.

Condurerea PDL, în frunte cu Emil Boc, a demisionat. Interimatul va fi asigurat tot de Emil Boc şi actualul BPN. Liderii PDL se reunesc din nou duminică într-o şedinţă a Colegiului Director, în care să se stabilească detaliile organizării Convenţiei Naţionale extraordinare.

La finalul unei şedinţe aprinse de mai bine de şase ore, Emil Boc a anunţat că nu are de gând să mai candideze pentru un nou mandat în fruntea PDL şi se va ocupa de primăria Cluj.

Surse citate de MEDIAFAX au declarat că nici Vasile Blaga nu are de gând să mai candideze pentru vreo funcţie în PDL.