Udrea, despre discursurile din CNC: Pline de patimă, e clar că există încă multe frustrări acumulate

Deputatul PDL Elena Udrea a apreciat, sâmbătă, că discursurile democrat-liberalilor sunt pline de patimă, "este clar că există multe frustrări acumulate", nu crede că face bine o escaladare a stării de tensiune, dar că sunt adevăruri care trebuie spuse.

RomaniaTV.net
23 feb. 2013, 14:30
Udrea, despre discursurile din CNC: Pline de patimă, e clar că există încă multe frustrări acumulate

Întrebată cum i s-au părut discursurile din CNC al PDL, Udrea a spus: „Pline de patimă, este clar că există încă multe frustrări acumulate de-a lungul ultimilor ani, cred că ar trebui să avem mai multe întâlniri în afara camerelor de luat vederi pentru a ne spune lucrurile în faţă”.

Ea a adăugat că nu crede că o escaladare a stării de tensiune în partid face bine PDL, dar că, pe de altă parte, sunt adevăruri care trebuie spuse, pentru că foarte mulţi încearcă să rescrie intoria recentă a partidului.

„M-am săturat să tot aud insinuări sau scuze referitoare la pierderea alegerilor din cauza modului în care s-a guvernat, asta spune USL, nu trebuie să spună membrii PDL”, a menţionat ea.

Întrebată despre afirmaţiile unor democrat-liberali potrivit cărora Convenţia din 2011 ar fi fost aranjată, ea a răspuns că ştie ceea ce ştie şi presa, că toată lumea avea bileţele la vremea aceea, fiecare din echipele care candidau având pentru membrii organizaţiilor bileţele cu numele candidaţilor pentru celelalte funcţii, nu pentru preşedinte.

„Este situaţia pe care presa a sesizat-o atunci, care se întâmplă la toate partidele, dar pe care eu doresc să n-o mai revăd în această Convenţie. Eu am spus că momentul în care se află PDL este prea important pentru a se merge cu indicaţii de la vârful unei organizaţii sau al partidului”, a adăugat Udrea.

Ea a mai spus că vrea ca în partid să existe o stare relaxată, pentru că sunt mulţi preşedinţi de organizaţii noi care ar fi speriaţi de nivelul la care a ajuns această competiţie.

Udrea a menţionat că este o stare de fapt că oamenii se suspectează între ei şi s-a ajuns ca cei care se ştiu că susţin un candidat să nu mai aibă aceeaşi deschidere faţă de colegi despre care se ştie că susţin un alt candidat.

Elena Udrea a mai spus că nu-şi pune problema să nu câştige preşedinţia PDL, dar, dacă acest lucru s-ar întâmpla, ea rămâne în PDL şi este convinsă că şi Vasile Blaga va rămâne dacă nu va câştiga.