Udrea, despre o viitoare candidatură la şefia PDL: În viaţa mea de om politic e posibil orice

Elena Udrea a afirmat, vineri, la România TV că ar putea candida în viitor la şefia PDL. "În viaţa mea de om politic e posibil orice", a declarat fostul ministru al Dezvoltării, evitând să precizeze dacă va susţine o nouă candidatură a lui Vasile Blaga, sau o moţiune separată la Convenţia Naţională a partidului.

RomaniaTV.net
25 ian. 2013, 15:59
Udrea, despre o viitoare candidatură la şefia PDL: În viaţa mea de om politic e posibil orice

„În momentul acesta sunt discuţii în partid. E important pentru toţi să acţionăm ca o echipă şi vom vedea dacă vin mai multe propuneri”, a declarat, Elena Udrea, adăugând că deocamdată nu a a existat o dezbatere cu privire la depunerea mai multor moţiuni penru Convenţia Naţională din primăvară.

„Nu a existat nicio astfel de discuţie în PDL până la acest moment. Sigur, voi susţine acea moţiune din PDL care va putea arăta un drum înainte pentru acest partid, care va da un impuls să lupte. Drumul actual nu e cel bun, cu toţii suntem de acord. Sunt convinsă că şi domnul Blaga va veni cu un proiect în convenţie. Să vedem ce se propune în partid şi vom vedea ce proiect urmăm”, a precizat fostul ministru al Dezvoltării.

Întrebatră dacă va prelua la un moment dat şefia partidului, Elena Udrea a răspuns că în viitor nu este exclusă respectiva variantă. „În viaţa mea de om politic e posibil orice”, a afirmat deputatul democrat-liberal, expliucând că momentul cel mai potrivit pentru a candida la şefia PDL este „atunci când simţi că partidul are nevoie de tine”.