Udrea, despre plecarea lui Frunzăverde la PNL: Nu este un lucru bun pentru PDL VIDEO

Plecarea lui Frunzăverde la PNL "nu este un lucru bun pentru partid", consideră Elena Udrea.

RomaniaTV.net
27 mart. 2012, 12:50
Udrea, despre plecarea lui Frunzăverde la PNL: Nu este un lucru bun pentru PDL VIDEO

Întrebată dacă plecarea lui Sorin Frunzăverde dăunează PDL, Udrea a răspuns că ar vrea întâi să afle exact ce s-a întâmplat şi apoi să comenteze gestului colegului său.

„Nu este un lucru bun, asta e clar. Dacă aşa stau lucrurile (a trecut la PNL n.red.) nu este un lucru bun pentru partid”, a declarat Elena Udrea.

Întrebată dacă Frunzăverde a avut unele nemulţumiri exprimate în partid, Udrea a declarat că „nu am cunoştinţă şi nu am auzit să-şi exprime nemulţumiri”. Despre posibila „existenţă a unor tensiuni între Sorin Frunzăverde şi Vasile Blaga”, Udrea a răspuns că nu are astfel de cunoştinţe.

„Frunzăverde este prim-vicepreşedinte al partidului. Domnul Blaga este aici, puteţi să-l întrebaţi direct. La ieşire, după ce mă informez de la colegi vă pot spune mai multe”, a continuat Elena Udrea. 

Şi prim-vicepreşedintele PDL Roberta Anastase a declarat  că nu ştie nimic de demisia din partid a prim-vicepreşedintelui PDL Sorin Frunzăverde. 

„Nu ştiu, nu am această informaţie, ştiţi foarte bine că am fost în plen toată ziua, nu ştiu nimic despre acest lucru”, a spus Anastase.

Prim-vicepreşedintele PDL, Sorin Frunzăverde, pleacă din partid şi trece la PNL, informează România TV. Potrivit unor surse citate de MEDIAFAX, Frunzăverde va candida din partea USL, ca reprezentant al PNL, la alegerile din iunie pentru un nou mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin.