Udrea, despre SUSPENDAREA lui Băsescu: Depinde de un minim de inteligenţă rămasă lui Ponta

Elena Udrea a declarat, la "gandul.live" că suspendarea şefului statului depinde de un minim de inteligenţă care i-a rămas premierului pentru a le rezista lui Crin Antonescu şi Dan Voiculescu, ea ţinând să sublinieze că teoria potrivit căreia lui Traian Băsescu i-ar conveni suspendarea este falsă.

RomaniaTV.net
29 iun. 2012, 11:26
Udrea, despre SUSPENDAREA lui Băsescu: Depinde de un minim de inteligenţă rămasă lui Ponta

Întrebată dacă crede că preşedintele Traian Băsescu va fi suspendat, Elena Udrea a răspuns: „Probabil că spre asta se îndreaptă USL”.

Ea a amintit, ca exemplu, de recentele demersuri ale USL legate de schimbarea legilor privind referendumul sau jurisdicţia Curţii Constituţionale asupra hotărârilor Parlamentului.

„Dacă o vor face până la urmă depinde de un minim de inteligenţă care i-a mai rămas lui Ponta, să-i reziste lui Crin Antonescu, care este nerebdător să ajungă preşedinte, şi să-i reziste lui Dan Voiculescu”, a spus Udrea.

Potrivit acesteia, cine crede că Traian Băsescu şi-a consumat capacitatea de a atrage electoratul se înşeală. Răspunzând unei întrebări, ea a precizat că dacă se va ajunge la suspendare, PDL va intra în campanie pentru referendum, aşa cum a făcut-o în 2007, alături de preşedintele Băsescu.

Udrea a mai spus că a auzit o teorie, pe care a catalogat-o ca fiind greşită, potrivit căreia preşedintelui Băsescu i-ar conveni să fie suspendat, pentru că asta ar ajuta PDL să recupereze din punct de vedere electoral.

„Am auzit teoria că preşedintele şi-ar dori… Nici vorbă (…) Sunt convinsă că preşedintele ar pune interesul ţării deasupra scorului PDL”, a spus Udrea, explicând că o suspendare a şefului statului s-ar reflecta negativ pe plan intern şi extern, iar Traian Băsescu nu vrea, din acest motiv, să facă astfel încât să se ajungă la suspendarea sa.