Udrea: Dorin Cocoş mergea la SRI sâmbăta, duminica. Nu l-am întrebat niciodată despre ce făcea acolo

Dorin Cocoş mergea la SRI "sâmbăta, duminica", a declarat Elena Udrea, în cadrul unui interviu pentru Hotnews.

31 ian. 2015, 12:25
Udrea: Dorin Cocoş mergea la SRI sâmbăta, duminica. Nu l-am întrebat niciodată despre ce făcea acolo

Udrea a mai spus despre fostul ei soţ că nu l-a întrebat niciodată ce făcea acolo, imaginându-şi că e vorba despre „lucruri secrete” şi că se ducea să discute cu persoane din cadrul Serviciului.

„V-am spus când s-a întâmplat lucrul acesta: în această toamnă, înainte să fie reţinut preventiv, când a venit special să îmi spună lucrurile acestea (n.r. – faptul că, la solicitarea adjunctuui SRI Florin Coldea i-a dus lui Sebastian Ghiță 500.000 de euro pentru televiziune). Mă rog, special să îmi spună de întâlnire. În discuţie a fost şi povestea cu banii. Deci nu am ştiut. Asta se întâmplase, probabil, în 2011, când a fost cu RTV-ul, probabil în alt an, şi nu am ştiut aşa ceva. Acum a venit şi mi-a spus. Eu ştiam că merge la SRI. ştiam că mergea sâmbăta, duminica, mergea la SRI”.

NOU DOSAR PENAL pentru axa Udrea – Cocoş. Ar fi luat mită de 6 milioane de euro tot pe filiera Bica

Udrea a afirmat că nu şi-a întrebat niciodată soţul ce caută acolo, imaginându-şi „că caută lucruri secrete”.

„Nu, nu-l întrebam. Pentru că îmi imaginam că dacă se duce, se duce să vorbească, clar, cu oamenii de acolo. Adică nu cred că se ducea să tundă iarba din curtea SRI-ului. Deci se ducea să se întâlnească”, a afirmat Udrea.

Fostul şef al PMP a spus că deşi s-a întâlnit şi cu şeful SRI George Maior şi cu adjunctul acestuia Florian Coldea neoficial la aniversări, la sărbători şi inclusiv la preşedinte, dar şi la evenimente oficiale, nu i-a întrebat niciodată pe aceştia despre prezenţa lui Dorin Cocoş la SRI.