Udrea: Este decizia lui Traian Băsescu când revine în politică. Aşteptăm să preia rolul de lider al Opoziţiei

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat luni că este decizia fostului preşedinte Traian Băsescu când va reveni în politică, subliniind că PMP îi rămâne loial în orice context.

12 ian. 2015, 16:04
Udrea: Este decizia lui Traian Băsescu când revine în politică. Aşteptăm să preia rolul de lider al Opoziţiei

„Am vorbit cu domnul preşedinte, este decizia preşedintelui Traian Băsescu când va dori să se implice în viaţa politică. Au trecut trei săptămâni de când a plecat de la Cotroceni. Domnia sa va hotărî în ce moment doreşte să se reimplice în viaţa politică. Este o mare aşteptare faţă de preluarea rolului de lider al Opoziţiei, pentru că este evident că este slabă Opoziţia astăzi la guvernarea PSD, însă este decizia domniei sale când va face acest lucru. Este în acelaşi timp clar că rămâne apropiat proiectului PMP, pentru că este un proiect care s-a născut la iniţiativa dânsului”, a declarat Elena Udrea într-o conferinţă de presă.

Potrivit ei, mai mult presa avea aşteptări ca fostul şef al statului să se reîntoarcă în politică.

Numele Elenei Udrea, în Dosarul Microsoft. Ce spune liderul PMP

„Noi ştiam că preşedintele va decide să se întoarcă la un anumit moment, când va considera dânsul că este acela”, a spus Udrea.

Întrebată dacă Traian Băsescu a explicat de ce a hotărât să stea pe tuşă aceste trei săptămâni, ea a spus: „Sunt trei săptămâni, a fost şi vacanţă (…). Biroul (de la PMP – n.r.) stă în continuare pregătit”.

„PMP continuă să se declare continuatorul moştenirii lui Traian Băsescu, însemnând toate reformele de care România are nevoie. Este în măsura sa să spună chiar dansul când şi cum va decide să se reîntoarcă în politică. PMP rămâne loial preşedintelui în orice context, oricând, până la capăt”, a arătat Udrea.