Elena Udrea: Eu ştiam că Barroso îi dă liste lui Ponta VIDEO

Elena Udrea a declarat, miercuri, la reuniunea Partidului Popular European, că preşedintele Comisiei Europene, Manuel Barroso, este cel care trebuie să-i dea liste lui Victor Ponta, făcând referire la solicitările pe care premierul român urmeză să i le înmâneze şefului CE.

RomaniaTV.net
17 oct. 2012, 12:16
Elena Udrea: Eu ştiam că Barroso îi dă liste lui Ponta VIDEO

Domnul Barroso îi dă liste domnului Ponta. Probabil că el consideră că glumele pe care le poate face în România sunt luate în considerare în UE„, a precizat fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea.

Premierul Victor Ponta va avea miercuri o întrevedere cu şeful CE, Jose Manuel Barroso, prilej cu care Ponta îi va înmâna o listă cu opt cerinţe, informează România TV.

Printre solicitări se numără neimplicarea Comisiei în campania electorală din România, deblocarea plăţilor la fondurile europene şi sprijin pentru aderarea României la Schengen.

La începutul şedinţei de miercuri a Guvernului, premierul a declarat că principala temă pe agenda de discuţii cu preşedintele Barroso va fi închiderea „deficienţelor moştenite” în absorbţia fondurilor europene.

El a precizat că va mai discuta cu preşedintele Comisiei Europene despre calendarul aderării la Schengen, alocările în exerciţiul bugetar 2014-2020, integrarea socială a romilor, precum şi despre o procedură transparentă de numire a procurorului general şi a şefului DNA.