Udrea explică de ce a aţipit Gheorghe Ştefan la moţiunea ei: Se simte confortabil în prezenţa mea

Elena Udrea crede că Gheorghe Ştefan a aţipit, pentru scurt timp la moţiunea prezentată, miercuri, la Târgovişte, pentru că este obosit, dar şi pentru că, probabil, se simte confortabil în prezenţa ei, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
20 mart. 2013, 16:09
Udrea explică de ce a aţipit Gheorghe Ştefan la moţiunea ei: Se simte confortabil în prezenţa mea

„Gheorghe Ştefan cred că se simte confortabil în prezenţa mea. Munceşte foarte mult şi este obosit. El a avut şi un drum lung de făcut până aici. Şi eu sunt obosită, dar ar fi culmea să adorm la propria moţiune. Mai rău era dacă adormea domnul Florin Popescu (liderul PDL Dâmboviţa, n.r.). Pe de altă parte Gheorghe Ştefan a fost cu mine în multe oraşe şi ştie moţiunea mea pe de rost”, le-a răspuns Elena Udrea ziariştilor care au întrebat-o de ce crede că a aţipit Gheorghe Ştefan în timpul prezentării moţiunii.

Deputatul Elena Udrea şi-a prezentat, miercuri, la Târgovişte moţiunea ”Noul PDL. O nouă Românie”, cu care candidează la şefia partidului.

Printre cei prezenţi şi care o susţin pe Elena Udrea la şefia PDL au fost liderul PDL Dâmboviţa, Florin Popescu, preşedintele PDL Neamţ, Gheorghe Ştefan, deputatul Eugen Tomac. De asemenea au venit la Târgovişte, la prezentarea moţiunii Elenei Udrea, 10 primari din Argeş. Prezent a fost, în calitate de invitat, preşedintele PPDD Dâmboviţa, deputatul Radu Popa.