Udrea: Gestul Elenei Băsescu face diferenţa faţă de politicienii care-şi pun amantele pe lista de candidaţi

Deputatul Elena Udrea a declarat luni, că decizia Elenei Băsescu de a nu candida la alegerile europarlamentare din 25 mai reprezintă un gest care face diferenţa faţă de alţi oameni politici care doar invocă principii, dar când trebuie să le aplice, uită de ele, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
24 mart. 2014, 16:06
Udrea: Gestul Elenei Băsescu face diferenţa faţă de politicienii care-şi pun amantele pe lista de candidaţi

‘Echipei Partidului Mişcarea Populară, care creşte în fiecare zi, i se alătură astăzi noi membri, oameni pe care noi, cei de la Mişcarea Populară, ne vom baza de aici încolo şi oameni care prin gestul lor fac diferenţa faţă de alţi politicieni care doar invocă principii, însă atunci când trebuie să le pună în practică, uită de ele. Pe de-o parte, avem de astăzi încolo pe Elena Băsescu şi ştim cu toţii că ultimele zile au fost încărcate de aşteptarea unora ce va face Elena Băsescu, va candida sau nu din partea Mişcării Populare, va candida sau nu independent. Elena Băsescu a strâns numărul de semnături, aşa cum a făcut şi în 2009, ar fi putut ca şi în 2009 să candideze independent, însă ţine la proiectul Mişcarea Populară, îşi doreşte ca acest nou proiect politic, un proiect politic diferit, iniţiat de preşedintele Traian Băsescu să aibă succes şi conştientă fiind că participarea sa în alegerile pentru PE ca independentă ar fi făcut ca din scorul PMP să plece câteva procente către candidatura ei. Ca urmare, alege în mod responsabil şi iubind acest partid, Mişcarea Populară, să nu intre în competiţie. Noi ne-am fi bucurat ca Elena Băsescu să intre în competiţie, pentru că are aceleaşi aşteptări ca şi noi’, a afirmat Udrea.

Ea a adăugat că alegerea Elenei Băsescu de a nu candida la europarlamentare vine să oprească şi ‘speculaţiile ipocrite care s-au făcut de către aşa-zişi deontologi din presa de dreapta, de presa de opoziţie’.

Elena Udrea a vorbit şi despre înscrierea în PMP a lui Siegfried Mureşan, subliniind că prezenţa acestuia pe lista de candidaţi a formaţiunii ‘chiar pe locul II, loc eligibil’, arată că PMP este deschis către tinerii care fac performanţă.

‘Toate partidele invocă atunci când este cazul preocuparea de a promova tineri, de a promova o generaţie care a demonstrat în afara ţării, însă atunci când e să-şi întocmească listele, vedem că-şi pun nevestele, îşi pun amante’.