Udrea: Îi văd un rol lui Vasile Blaga în conducerea PDL. Oamenii care ne susţin sunt o echipă VIDEO

Elena Udrea susţine că Vasile Blaga va avea un rol în conducerea PDL dacă aceasta va câştiga şefia partidului. Fostul ministru al Dezvoltării a precizat, miercuri seara, la România TV, că susţinătorii celor două tabere formează o echipă. Cu toate acestea, Udrea l-a criticat din nou pe liderul PDL, după plecarea lui Mihai Stănişoară la PNL.

RomaniaTV.net
06 mart. 2013, 19:54
Udrea: Îi văd un rol lui Vasile Blaga în conducerea PDL. Oamenii care ne susţin sunt o echipă VIDEO

„Foarte mulţi colegi spun acum că e adevărat că domnul Vasile Blaga nu e un adevărat lider, dar poate ţine partidul unit. Eu cred că PDL nu de unitate are nevoie, ci de forţă să se bată. Dar ce unitate e când ţi-au plecat oameni ca doamna Popa, Petru Filip, Frunzăverde, Stănişoară, despre ce unitate a partidului putem vorbi? Mitul acesta al susţinătorilor domnului Blaga a căzut. Cum poţi să spui că ţii partidul unit când îţi pleacă echipa?”, a declarat Elena Udrea.

Contracandidata lui Blaga spune, însă, că vrea să formeze o echipă cu liderul democrat-liberal.

„Sunt un om de partid şi cred că numai într-o echipă putem construi PDL. Îmi doresc ca după ce voi câştiga şefia PDLsă am în echipa mea şi oamenii din moţiunea lui Vasile Blaga şi a Monicăi Macovei. Îi văd domnului Vasile Blaga un rol în conducerea PDL. Oamenii care au susţinut-o pe Elena Udrea, plus oamenii care îl susţin pe Vasile Blaga egal echipă”, a adăugat Udrea.

CITEŞTE ŞI: Blaga: Nu pierd şefia partidului, dar dacă se întâmplă, voi fi soldat disciplinat al PDL

Întrebată cum comentează declaraţiile lui Vasile Blaga referitoare la posibilitatea unei alianţe cu PNL, fostul ministru al Dezvoltării spune că afirmaţiile preşedintelui PDL sunt „criticabile”.

„Domnul Blaga vrea să de a o speranţă partidului că poate ajunge la guvernare într-o alianţă cu PNL. Dacă ne gândim că o alianţă cu PNL se poate face cu împingerea unor lideri PDL în PNL atunci se pot aduce critici”, a spus Udrea.