Udrea: Iohannis se plimbă cu Prima Doamnă sub pretextul că reprezintă ţara. Scump, domnule scump…

Elena Udrea îl atacă dur pe preşedintele Klaus Iohannis pentru vizitele externe "scumpe", întrebând "câte contracte şi câte oportunităţi au adus aceste vizite". Nici premierul Victor Ponta nu a scăpat de criticile fostei şefe PMP. "Premierul este hăituit şi se ascunde prin Caraibe", spune Udrea.

13 aug. 2015, 06:46
Udrea: Iohannis se plimbă cu Prima Doamnă sub pretextul că reprezintă ţara. Scump, domnule scump…

Elena Udrea continuă atacurile pe Facebook, reluând ideea „deschiderii unor dosare adversarilor politici ai lui Victor Ponta de către procurorul Tiberiu Niţu” şi susţinând că CSM ar trebui să investigheze „această predispoziţie” a Procurorului General.

Citeşte şi:Elena Udrea, ATAC la cei care vor „să preia controlul ţării în spatele perdelelor de fum”

„Traversam o perioada grea, framantata, cu urmari imprevizibile. Abulia celor însărcinaţi să ia decizii şi faptul că nimeni nu este capabil sa traseze un drum clar pentru România, nimeni nu propune un proiect de ţară, ne creeaza un risc urias de regres.

Premierul este hăituit şi se ascunde prin Caraibe, iar la întoarcere ne povesteste despre curajul de-a da cu fuga-n ei. Preşedintele se plimbă cu Prima doamnă sub pretextul că reprezintă ţara. „Scump, domnule scump…”

Aş întreba: câte contracte şi câte oportunităţi au adus aceste vizite externe? Parlamentul face tot ce a învăţat mai bine: se ascunde sub pretextul vacantei.

Miniştrii nu ştiu de cine să asculte (de Premier sau de şeful de partid). Aşa că mai bine nu fac nimic. Acestea toate se întâmplă în timp ce cât a mai rămas din democraţia românească se duce pe apa sâmbetei prin decizii luate din umbra:

– Rejudecarea dosarului Rarinca şi „spălarea” celor care au băgat-o nevinovată 6 luni în puşcărie.

– Deschiderea unor dosare adversarilor politici ai lui Victor Ponta de către procurorul Tiberiu Niţu. Poate CSM ar trebui să investigheze această predispoziţie a Procurorului General.

Nu îmi propun să ofer eu o direcţie pentru România, deşi cu siguranţă ţara ar lua-o pe un drum, în loc să stea pe loc ca acum. Îmi propun însă să atrag atenţia asupra lucrurilor anormale care se întâmplă aici, în speranţa că vor prinde curaj si vor mai veni şi alţii care să îşi dorească normalitate, democraţie. Si poate, impreuna, vom vedea ce este de facut”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Fosta şefă PMP este judecată în continuare sub control judiciar în dosarul „Gala Bute”. Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul „Gala Bute”, fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.