Udrea: M-am săturat să iasă fiecare să dea lecţii PDL

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea spune că s-a "săturat să iasă fiecare să dea lecţii" partidului, "cu atât mai puţin cei care au venit şi au câştigat de pe urma partidului", adăugând că sunt probleme şi în interiorul PDL, dar pe acestea le pot rezolva singuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

RomaniaTV.net
14 oct. 2011, 19:18
Udrea: M-am săturat să iasă fiecare să dea lecţii PDL

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, vineri, într-o şedinţă a partidului, la Sibiu, că PDL a lansat multe teme, dar nu prea le-a finalizat.

„Suntem la un an înainte de alegeri: va trebui rapid să decidem că alegerile au loc în acelaşi timp, şi localele, şi parlamentarele, pentru că am lansat multe teme şi nu prea am închis niciuna. M-am săturat să iasă fiecare să dea lecţii Partidului Democrat Liberal. Poftim: avem probleme şi în interiorul partidului, dar probleme pe care le putem rezolva singuri, nu avem nevoie să ne dea lecţii nimeni, cu atât mai puţin cei care au venit, au câştigat de pe urma partidului şi acum se erijează în cei care ne predau, de dimineaţa şi până seara, toate lecţiile pe care presupun ei că le-au învăţat în altă parte”, a declarat Elena Udrea.