Udrea mai vrea un mandat de ministru: Dacă mi s-ar propune, aş accepta

Elena Udrea a declarat, joi seara, la România TV că ar accepta să facă parte dintr-un viitor guvern în cazul în care ar primi această propunere. Fostul ministru al Dezvoltării a susţinut că în timpul mandatului său fondurile europene au înregistrat cel mai ridicat grad de absorţie.

RomaniaTV.net
08 nov. 2012, 18:10
Udrea mai vrea un mandat de ministru: Dacă mi s-ar propune, aş accepta

„Am fost unul ditre politicienii care şi-au dorit să ajungă în această funcţie. Dincolo de lucrurile pe care nu le-am făcut bine sunt mulţumită de activitatea mea. Dacă mi s-ar mai propune să fiu ministru aş accepta”, a declarat Elena Udrea, precizând că în timpul mandatului său, Ministerul Dezvoltării  a înregistrat „cea mai bună absorţie a fondurilor UE”.

„În 2009 nu erau nici măcar Autorităţile de Management din cadrul ministerelor care să  facă această absorţie. Ne-am fi dorit şi noi să fie mai bună, dar pornind cu acest handicap am fost întârziaţi. Procedurile nu au fost perfecte. UE ne-a cerut să modificăm procedurile, iar până în iunie Guvernul Ponta mai avea de pus în practică doar câteva măsuri. Nu au făcut nimic şi s-a ajuns în septembrie la presuspendare”, a adăugat Udrea.