Elena Udrea: Nu există nicio posibilitate ca eu să am vreo legătură cu afacerea Microsoft

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul PMP la prezidenţiale, Elena Udrea, a declarat, marţi seara, că nu există posiblitatea ca ea să aibă vreo legătură cu afacerea Microsoft, subliniind că nu cunoştea afacerile fostului său soţ, Dorin Cocoş.

28 oct. 2014, 21:34
Elena Udrea: Nu există nicio posibilitate ca eu să am vreo legătură cu afacerea Microsoft

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  „Celor care mă atacă, dar mai ales susţinătorilor mei, le spun că nu există nicio posibilitate ca eu, Elena Udrea, să am vreo legătură cu această afacere (Microsoft -n.r.), în măsura în care ea va fi demonstrată de procurori ca fiind aşa cum arată acum. Oamenii chiar dacă sunt căsătoriţi, cel puţin în cazul meu (…), mai ales când au cariere separate, ajung la un moment dat să aibă chiar în interiorul unei căsătorii vieţi separate. Acesta este şi motivul pentru care până la urmă am ajuns la un divorţ”, a declarat Elena Udrea, marţi seara, la Digi24.

Referatul DNA: Dorin Cocoş a încercat să ascundă mita prin chitanţe antedatate şi un împrumut fictiv

Ea punctat că nu cunoştea afacerile fostul său soţ, Dorin Cocoş. „Fostul meu soţ a fost de la început om de afaceri, nu a devenit om de afaceri când m-a cunoscut pe mine. Soţul meu a fost în relaţie cu oamenii politici întotdeauna, nu a cunoscut oameni politici în momentul în care eu am intrat în politică sau în momentul în care s-a căsătorit cu mine. Aşa a rămas şi după ce am divorţat. Că acest dosar evident îmi creează mie ca şi candidat o mare problemă este o realitate, dar pe fondul problemei nu are nicio legătură, nu cunoşteam afacerile soţului meu. Nu pot să spun că nu m-ar fi interesat, dar am avut atât de multe lucruri de făcut în ultimii zece ani în cariera mea încât nici timpul necesar nu îl aveam pentru a sta de vorbă”, a afirmat Udrea.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Ea a reafirmat că justiţia trebuie să cerceteze şi să afle adevărul până la capăt, indiferent cine este implicat în această cauză.

„Am spus de când a apărut acest dosar: justiţia să cerceteze şi să afle adevărul până la capăt, indiferent cine este implicat în această cauză, indiferent ce nume, indiferent cu cine a fost căsătorit, indiferent în ce relaţii. În plan uman evident că este un moment dificil pentru că totuşi am fost căsătorită cu bune şi cu rele zece ani cu Dorin Cocoş, sigur acum el este căsătorit cu altcineva, are o altă familie, dar în plan uman evident că nu este un moment uşor pentru mine”, a punctat Udrea.

Omul de afaceri Dorin Cocoş a fost reţinut, luni seară, de procurorii DNA, fiind acuzat de fapte de corupţie în dosarul Microsoft.

DNA, reacţie la informaţiile că Elena Udrea ar fi URMĂRITĂ PENAL