DNA, reacţie la informaţiile că Elena Udrea ar fi URMĂRITĂ PENAL

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. DNA precizează, într-un răspuns oferit evz.ro, că Elena Udrea, candidatul PMP la Preşedinţia României, nu are calitatea de învinuit sau inculpat în dosarele Microsoft, Gala Bute sau în cazul Gheorghe Ștefan – Strong Montaj SA.

RomaniaTV.net
28 oct. 2014, 13:48
DNA, reacţie la informaţiile că Elena Udrea ar fi URMĂRITĂ PENAL

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Precizările DNA vin în urma apariției în mass-media a unor informații potrivit cărora Elena Udrea ar fi urmărită penal.

„La solicitarea dvs. din data de 28 octombrie 2014, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să vă comunice următoarele: La momentul solicitării persoana menţionată de dvs. nu are calitate de învinuit sau inculpat în cele trei dosare la care faceţi referire”, a răspuns DNA, la întrebarea evz.ro dacă Udrea are vreo calitate procesuală în dosarele Microsoft, Gala Bute și în cazul Gheorghe Ștefan – Strong Montaj SA.

Informaţiile privind presupusa cercetare a Elenei Udrea de către DNA s-au intensificat odată cu ancheta demarată împotriva fostului ei soț, Dorin Cocoș, și a primarului din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan. Cei doi au fost reținuți de DNA, în dosarul „Microsoft”.

Greii din dosarul MICROSOFT, duşi la ÎCCJ cu propunere de ARESTARE

DOSARUL MICROSOFT. Fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu, primarul din Piatra-Neamţ, Gheorghe Ştefan, Dorin Cocoş şi Dumitru Nicolae au fost reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile în dosarul Microsoft.