Udrea: Nu intenţionez să mă recăsătoresc acum

Într-un interviu acordat Click!, deputatul PDL Elena Udrea a discutat despre planurile sale de viitor, atât în carieră cât și în viața privată, dar și despre divorțul de Dorin Cocoș. În plus, Udrea a dat câteva sfaturi femeilor care au trecut printr-un divorț.

RomaniaTV.net
10 sept. 2013, 12:01
Udrea: Nu intenţionez să mă recăsătoresc acum

„Trăiesc o perioadă minunată a vieţii mele. E un nou început. După 10 ani, atât în carieră, cât şi în viaţa personală, am întors o foaie şi mă pregătesc de o nouă etapă. Mă simt o norocoasă pentru că am ocazia acum, înainte de a schimba prefixul, pe de-o parte, de a-mi reaşeza viaţa şi, pe de altă parte, de a porni într-un nou proiect al carierei mele. Lucrurile s-au suprapus în mod fericit şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce mi se întâmplă”, a mărturisit Elena Udrea.

Deputatul PDL a mai spus că nu exclude varianta unei căsătorii, dar că nu se grăbește în această direcție și că momentan, nu există nimeni în viața ei. „Sunt o femeie care crede în dragoste, în căsătorie ca instituţie, iubesc copiii. Am patru finuţi extraordinari, care îmi înseninează ziua atunci când îi întâlnesc. Vreau să am toate aceste împliniri în viitor, dar pentru toate este nevoie de bărbatul potrivit. Ca urmare, nu exclud această situaţie, dar nici nu fac o urgenţă din ea. Am trăit timp de zece ani experienţa căsătoriei, deci, nu am o curiozitate care să mă împingă spre un nou mariaj repede. În plus, nu există nimeni în viaţa mea în acest moment şi cred că este greu să fie cineva în următoarea perioadă”, a mai spus Udrea.

Elena Udrea nu a avut decât cuvinte de laudă despre soțul ei despre care a spus că este o persoană deosebită și căruia i-a urat să fie fericit. „Indiferent cum, Dorin Cocoş a fost soţul meu timp de zece ani. Deci, nu pot avea decât cuvinte frumoase la adresa lui, e un om deosebit. Îi doresc să fie fericit şi să găsească toată liniştea de care are nevoie”, a afirmat Udrea.

Fostul ministru le-a dat și sfaturi femeilor care trec printr-un divorț. „Să aibă încredere în ele însele şi, fără ezitare, să meargă pe drumul care le oferă satisfacţia cea mai mare. Viaţa este o permanentă alegere şi, din fericire, stă în puterea noastră să decidem ce contează mai mult pentru noi. Teoria în care cred este că în viaţă suntem tot timpul singuri, de aceea spun că nu este doar curajos, dar suntem datoare faţă de noi să nu lăsăm timpul să treacă fără să trăim frumos, adică aşa cum nedorim”, a completat Udrea, în interviul acordat Click!.


loading...